Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jungle By Night – “Cookies”

© Sanja Marusic

Iedereen kent het wel, je komt op een website die je nog niet eerder bezocht en krijgt een melding om de cookies te accepteren. Wel, ook Jungle By Night heeft er ervaring mee en besloot er prompt een nummer over te schrijven. De band tekende enkele maanden geleden een platencontract bij V2 Records en kan zich nu bewijzen met zijn eerste single van een album dat later dit jaar verschijnt. De band staat bekend om zijn dansbare shows en ook deze “Cookies” is weer een erg funky nummer geworden.

Dat vocals nog steeds uit den boze zijn bij Jungle By Night, hoeft geen probleem te vormen. Al van bij het begin start het schuifelen met de voetjes door de uitmuntende, zwoele synthlijn. Zodra de blazers erbij komen, krijgen we een rijker geluid dat ervoor zorgt dat het schuifelen al iets meer naar dansen neigt. Na een goeie twee minuten is dat dansen dan ook eindelijk een feit, doordat alle instrumenten in een cohesie een dansbare groove met zich meebrengen. Dat “Cookies” eigenlijk over het internet gaat dat je volgt, hoor je nergens terug, want de single brengt alleen maar vrolijke vibes met zich mee en je raakt ook niet verstrengeld in het wereldwijde web.

3253 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsFeatured albumsRecensies

Albumreviews: Beire Kort #32

Het aantal albums dat wekelijks verschijnt, is meedogenloos hoog. Daarom is het onmogelijk om alles binnen de correcte tijdspanne van een degelijke…
LiveRecensiesUitgelicht

Paradise City Festival: Topfestival voor e(le)c(tr)oliefhebbers

Het eerste weekend van juli stond voor menige electro- en technofan al lang gemarkeerd in hun agenda, want Paradise City opende voor…
FeaturesUitgelicht

35 albums die je misschien over het hoofd zag in 2018

Op een jaar komen er meer dan duizend albums uit over heel de wereld. Zoveel dat je niet alles kan gezien of…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.