banner

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Papa Roach – “Swerve” (feat. FEVER 333 & Sueco)

Nee, we gaan dat ene oorongedierte niet aanheffen om aan te kondigen dat we iets over Papa Roach gaan schrijven. De brulstonde in kwestie heeft in de afgelopen twee decennia nog maar weinig blijk van verkleuring gegeven en maakt nog steeds deel uit van de setlist van menig publiekpleasende dj. De band heeft in de tussentijd niet minder dan tien studioalbums op de teller staan en blijkt na al die tijd bijzonder moeilijk uit te roeien. Over ‘het jaartje te veel’ hebben we het inmiddels al een eeuwigheid niet meer…

Ook nu blijft Papa Roach vrolijk zijn imago van nonkels die al veel te lang bij een puberale band spelen alle kracht bijzetten. We horen Jason Butler (FEVER 333 en letlive.) de revue passeren en ook hun verwaande neefje Sueco (William Schultz voor de boomers) werd voor de gelegenheid uitgenodigd. Als resultaat horen we een gedrocht dat uit een film met belachelijk kleurrijke patserbakken lijkt te zijn geplukt en met een Macklemoretrompet is aangevuld. Het moet gezegd, dit moet één van Suecos sterkste wapenfeiten zijn, wat meteen alles zegt over de staat waarin Papa Roach in 2021 verkeert.

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sueco – “Paralyzed”

Sueco (The Child), die naam en faam maakte via TikTok met zijn single “Fast”, brengt twee jaar na zijn monsterhit een nieuw…
LiveRecensies

Graspop Metal Meeting (Festivaldag 4): Bakken en braden in de heksenketel

Het was gisteren alweer de laatste dag dat er meer dan vijftigduizend metalheads de heilige weide in Dessel betraden. De thermostaat ging…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Papa Roach - "Elevate"

Op je hoogtepunt stoppen, dat gaat voor Papa Roach niet meer. Waar in de jaren 90 nog sprake was van nu-metal, was…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.