Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Papa Roach – “Swerve” (feat. FEVER 333 & Sueco)

Nee, we gaan dat ene oorongedierte niet aanheffen om aan te kondigen dat we iets over Papa Roach gaan schrijven. De brulstonde in kwestie heeft in de afgelopen twee decennia nog maar weinig blijk van verkleuring gegeven en maakt nog steeds deel uit van de setlist van menig publiekpleasende dj. De band heeft in de tussentijd niet minder dan tien studioalbums op de teller staan en blijkt na al die tijd bijzonder moeilijk uit te roeien. Over ‘het jaartje te veel’ hebben we het inmiddels al een eeuwigheid niet meer…

Ook nu blijft Papa Roach vrolijk zijn imago van nonkels die al veel te lang bij een puberale band spelen alle kracht bijzetten. We horen Jason Butler (FEVER 333 en letlive.) de revue passeren en ook hun verwaande neefje Sueco (William Schultz voor de boomers) werd voor de gelegenheid uitgenodigd. Als resultaat horen we een gedrocht dat uit een film met belachelijk kleurrijke patserbakken lijkt te zijn geplukt en met een Macklemoretrompet is aangevuld. Het moet gezegd, dit moet één van Suecos sterkste wapenfeiten zijn, wat meteen alles zegt over de staat waarin Papa Roach in 2021 verkeert.

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

Related posts
InstagramLiveRecensies

Jera on Air 2023 (Festivaldag 2): Moshen in de modder

Jera on Air hoopte tijdens de tweede festivaldag, na het debacle van gisteren, op een herkansing. Ditmaal scoorde het maar net een…
InstagramLiveRecensies

Graspop Metal Meeting 2023 (Festivaldag 1): Slashen over de sloop

De zon scheen onverbiddelijk hard op de Boerentang van Dessel, waar de eerste dag Graspop met heel wat solide optredens begon. De…
Features

Voorbeschouwing Jera on Air 2023

Jera on Air staat weer bijna voor de deur. Over net iets meer dan een week gaat het festival van de lage…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.