Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle TT. Elzinga – “Fountains”

De Nederlandse singer-songwriter Tim Knol is sinds hij zijn wilde haren verloor een bezig baasje. Naast zijn eigen muzikale activiteiten bestiert hij een heuse wandelclub. Want wandelen is, sinds hij het roer qua rock-‘n-roll-leven omgooide, zijn lust en leven. Er is echter nog iets wat op zijn cv kan worden bijgeschreven, namelijk de rol van platenbaas. Toen zijn bandlid Thijs Elzinga liet horen waar hij mee bezig was, was één plus één gelijk aan twee en tekende Knol hem als TT. Elzinga op zijn ‘I Love My Label’.

Elzinga speelde naast bij Knol in de band ook bij Altin Gün en in het postpunkbandje Relax Head Man, opgericht door zijn vader. Eerste single “Fountains” klinkt als Tom Petty meets Pavement, een kruisbestuiving die, wat ons betreft, niet verkeerd uitpakt. Zijn typerende stem, die af en toe achteloos lijkt te zijn, geeft het nummer net het extra zetje dat het nodig had. De tekst schreef Thijs als schrijfopdracht. Maak een gedicht over water, ofwel hoe water al bestaat sinds het begin der tijden. Dat hij zo met “Fountains” op de proppen kon komen, geeft ons hoop dat het met debuutalbum Parlour Girls, dat begin 2022 wordt verwacht, ook wel goed zal komen.

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify!

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Babeheaven - "The Hours"

Babeheaven is terug met een prachtige nieuwe single: “The Hours”. Het West-Londense vijftal onder leiding van Nancy Andersen en Jamie Travis dropte…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe singe Mazey Haze - "Always Dancing"

Nadine Appeldoorn alias Mazey Haze is een 21-jarige Amsterdamse die nu haar derde single “Always Dancing” uitbrengt. Haar vorige singles “Headspin” en…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Kedr Livanskiy – “Your Turn” (feat. Flaty)

Na Ariadna (2017) en Your Need (2019) zal de Russische Yana Kedrina, beter gekend als Kedr Livanksiy op 2 oktober 2021 haar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.