Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bleachers – “Secret Life” (feat. Lana Del Rey)

© Carlotta Kohl

Vrijdag verschijnt het derde album van Bleachers, de groep rond Jack Antonoff. We kregen sinds november al vier singles te horen, die keer op keer overtuigen en vandaag komt daar nog een laatste bij. Dat betekent dat we de helft van de liedjes al gaan gehoord hebben vooraleer Take the Sadness Out of Saturday Night in de winkelrekken ligt. Op het nieuwe “Secret Life” zingt ook Lana Del Rey mee en dat is geen grote verrassing, want Antonoff producete en schreef mee aan de meeste nummers op Del Rey’s twee meest recente albums. Een verrassende samenwerking is het dus niet, en dat geldt ook voor het resultaat.

Wie zit te hopen op een mooi duet tussen Jack en Lana, zal niet tevreden zijn met “Secret Life”. Lana Del Rey zingt wat mee op de achtergrond en ondanks dat ze niet veel doet, zorgt de zangeres er wel voor dat het lied niet helemaal plat valt. Het ingetogen lied bloeit naar het einde wel wat open, maar voor het grootste deel gebeurt er wat te weinig. Het dromerige gitaarspel in de verte doet wat denken aan The War On Drugs, maar dan zonder pit. Na de voorgaande singles stelt “Secret Life” wat teleur, desondanks kijken we nog steeds uit naar dat nieuwe album.

Take the Sadness Out of Saturday Night verschijnt aanstaande vrijdag, 30 juli.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

944 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lana Del Rey - "Watercolor Eyes"

Lana Del Rey werd meteen na de release van debuutsingle “Video Games” op handen gedragen en het was lang niet de enige…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Hatchie - "Quicksand"

De carrièrestart van de Australische Harriette Pilbeam, kortweg Hatchie, was er eentje aan turbosnelheid. De 25-jarige zangeres dropte in 2018 een eerste…
2021FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2021

Denk jij soms ook wel eens: ‘Wauw, hoe kan ik toch tussen al die duizenden singles het bos door de bomen blijven…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.