Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Oscar and the Wolf – “Oliver”

© CPU – Kris Kellens

Er werd de afgelopen jaren in België al heel wat gedanst op de muziek van Oscar and the Wolf. De groep rond Max Colombie heeft intussen twee langspelers op zijn naam staan, telkens rijkelijk gevuld met hits. Het was een tijd stil rond de groep, maar recentelijk keerde Oscar and the Wolf terug met “James”. Op dat lied werd het elektronische van Infinity terug wat meer aan de kant geschoven en maakte de dromerige gitaar van de begindagen van de band opnieuw haar intrede.

Na “James” krijgen we nu “Oliver” te horen, nog steeds dromerig (uiteraard), maar ook lekker zomers. Het nummer zou een hedendaagse, zweverige en licht erotische versie kunnen zijn van “La Isla Bonita” van Madonna, want ook hier komen de Zuiderse invloeden mooi naar voren. Niet alleen het gitaartje, maar ook de percussie nodigen uit om de dansvloer te betreden. Haal je zwoelste moves maar boven, want het wordt een sexy bedoening met Oscar en Oliver.

Op 22 oktober verschijnt de derde plaat van Oscar & The Wolf met de titel The Shimmer.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

777 posts

About author
Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Oscar and the Wolf - "James"

De Belgische koning van de koninklijke danszalen heet nog steeds Oscar and the Wolf. Nadat ze in 2019 op de Lokerse Feesten…
FeaturesMuzieknieuwtjes

Muzieknieuwtjes van de week (22-28 maart)

Doorheen de week verschijnt er heel wat muzieknieuws. Zoveel zelfs dat je door de bomen het bos vaak niet meer kan zien….
LiveRecensies

Cactusfestival 2019 (Festivaldag 1): Belgische binnenkomer

In het hart van de pittoreske Brugse binnenstad strijkt ook dit jaar traditiegetrouw het Cactusfestival neer. Het festival is intussen aan zijn…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.