Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Casper Cox – “Godvergeten” (feat. Rian Snoeks, Jesse Nights & Gustav Leo)

© Leen Hoogmartens

Casper Cox heeft al heel wat ervaring met zijn dj-project Vandalen, maar nadat hij een eerste hoogtepunt had bereikt door te spelen op Pukkelpop, vond hij dat het tijd was voor iets nieuws: een ep. Om zijn visitekaartje als producer af te geven, begon hij dus te werken aan Godvergeten. Daarop sloeg hij de handen in elkaar met een twintigtal frisse Limburgse talenten, met vandaag in de aanbieding Rian Snoeks, Jesse Nights en Gustav Leo. Drie artiesten die op zich bijna niets met elkaar gemeen hebben, maar die Casper toch graag wilde samenbrengen op een nummer. De hele ep is pas voor volgende maand, maar nu krijgen we toch al de titeltrack voorgeschoteld.

Godvergeten jongens met grote dromen. Dat is eigenlijk waar de nieuwe single van Casper Cox op neerkomt. Met een beat en een sample van een chille gitaar komt de track op gang, waarna Jesse Nights de touwtjes meteen in handen neemt. Hij heeft het over hoe hij op festivals en rode lopers wil staan, waarna hij het stokje doorgeeft aan Rian Snoeks. Bij hem vliegen de bars, waarin hij vertelt over hoeveel hij over heeft om zijn dromen waar te maken, er aan een hoger tempo tegenaan. Na het volgende chille refrein, slaat het nummer een beetje om. Gustav Leo doet het niet in het Limburgs dialect, maar in het Engels. De beat blijft evolueren, maar de zanger geeft er plots een soulvolle touch aan. Het is dus dankzij de titeltrack dat duidelijk wordt waar Casper Cox met zijn project naartoe wil: de grote dromen van Limburgse talenten waarmaken. Nu al veelbelovend!

Godvergeten komt uit op een nog te bepalen datum in augustus.

Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

2042 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Casper Cox - "EASY FOR YOU"

Het is ondertussen bijna twee jaar geleden sinds Casper Cox zijn debuut-ep Godvergeten uitbracht, al is er in de tussentijd wel het één en…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Rian Snoeks - "Karaat" (feat. Djalu, Tiewai, Ricca & PTR)

In 2020 schopte Rian Snoeks het tot de finale van de Nieuwe Lichting. Sindsdien bracht hij een handvol singles en een album,…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Casper Cox - "Nieuw Leven" (feat. Enna, LeBlanc & Luie Louis)

Het is ongeveer een half jaar geleden dat Casper Cox met zijn debuut-ep Godvergeten naar buiten kwam, maar ‘stilzitten’ staat klaarblijkelijk niet in het…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.