Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Still Woozy – “Get Down”

Op 13 augustus komt het debuutalbum van Still Woozy uit, en dat krijgt de zelfverzekerde titel If This Isn’t Nice, I Don’t Know What Is. Daarvan kregen we het afgelopen jaar al wat singletjes uit voorgesteld, waaronder het lieflijke “Kenny” en het intieme “Rocky”. Wat alle nummers van de 29-jarige Sven Eric Gamsky gemeen hebben, is hun ongedwongen karakter. Zijn indiepop verrast de ene keer al wat meer dan de andere, maar altijd gaat het er even relaxed aan toe. Het is dan ook niet verbazend dat zijn liedjes hun weg vinden naar zowat elke chill- of feel good-playlist op Spotify.

Het weekend ontspannen inzetten wordt deze week poepsimpel gemaakt door de Amerikaan. ‘She’s gonna break me, but I don’t give a damn right now / She wanna get down, I wanna get down, we’re gonna get down’. Hij zegt het hier zelf: drama kan wachten. Voor we ons druk maken, gaan we op ons dooie gemak genieten van deze nieuwe van Still Woozy. Voor je het goed en wel beseft, beweegt onze nek even soepel mee als die van knikkende hondenbeeldjes op het dashboard van de auto. “Get Down” klinkt als vakantie. Wie zich graag eens live laat betoveren door de groovy goochelkunsten van de man, kan op donderdag 24 maart 2022 terecht in de Ancienne Belgique. Tickets daarvoor zijn hier al te bestellen.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsFeatured albumsRecensies

Still Woozy - If This Isn't Nice, I Don't Know What Is (★★½): Nice

Dertien nummers op vrijdag 13 augustus… Valt het te wijten aan bijgeloof of een variatiegebrek dat Still Woozy’s langverwachte debuutalbum ‘niet al…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Still Woozy - "Kenny"

In navolging van Sven Gamsky’s artiestennaam zijn de albumvooruitzichten van Still Woozy nog steeds vaag. Gelukkig zijn de uitgebrachte singles hier en…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Still Woozy - "Rocky"

Een vertrouwde artiest worden zonder een album uit te brengen; het is niet iedereen gegund. Gelukkig wordt die kans wel aan de…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.