Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Misha Wong – “Nightdreams”

Twee maanden geleden maakten we kennis met Misha Wong, een Nederlandse artieste die het raakvlak zoekt tussen pop en r&b. Haar debuutsingle “Game Changer” klonk als een uiterst verleidelijke duisternis en wist ons dan ook meteen te bekoren. Dat hoeft geen verrassing te zijn, want de singer-songwriter werkte jarenlang aan haar masterplan ofwel het uitbrengen van eigen muziek. Met “Nightdreams” krijgen we een tweede single van de ep die dit najaar verschijnt.

Op haar debuutsingle ontpopte Misha Wong zich al gauw tot godin van alles wat zich afspeelt wanneer zon en maan wisselen van shift. Op “Nightdreams” lijken we ons nog steeds in een duistere omgeving te begeven, al maakt de dansvloer plaats voor een rustigere plek. Het nummer komt traag op gang en onderstreept daarmee de laidback sfeer, maar wees op je hoede want plotseling keert het tij en beland je in een duizelingwekkende productie die het lijkt te winnen van de zachte vocalen van Misha. Ze lijkt zichzelf dan ook even te verliezen in de bombast, waardoor het geheel niet helemaal tot z’n recht komt. Benieuwd naar hoe dat zal evolueren in de toekomst.

Instagram / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Misha Wong - "Gamechanger"

Als de pandemie iets gebracht heeft, dan is het tijd om te werken aan dingen waar je anders waarschijnlijk niet meteen toe…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.