Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Misha Wong – “Gamechanger”

Als de pandemie iets gebracht heeft, dan is het tijd om te werken aan dingen waar je anders waarschijnlijk niet meteen toe zou komen. De Rotterdamse Misha Wong werkt al langer onder de radar aan haar eigen muziek, maar na twee jaar schrijven is de Nederlandse klaar om de wereld te veroveren. Of de wereld daar klaar voor is, is nog maar de vraag. De singer-songwriter brengt een dromerige combinatie van pop en r&b in een hedendaags jasje en is daarbij niet bang om je de dansvloer op te sleuren. Debuutsingle “Gamechanger” is het eerste voorproefje van de gelijknamige ep die later dit jaar verschijnt.

De duisternis klonk zelden zo verleidelijk als bij het begin van “Gamechanger”, waar de Nederlandse qua sfeer voorzichtig doet denken aan Banks en Tsar B. De zwoele productie werkt ongelofelijk meeslepend, met de vocalen van Misha als een soort sirene. In het refrein lijken de clubs en het nachtleven vol bier, bezwete lichamen en plakkerige vloeren binnen handbereik. Dat dit pas het debuut van Misha Wong is, lijkt al snel vergeten wanneer ze zich ontpopt tot godin van alles wat zich afspeelt wanneer de zon gaan slapen is. Met dit veelbelovend debuut legt ze de lat voor de toekomst alvast bijzonder hoog.

Debuut-ep Gamechanger verschijnt dit najaar, maar in afwachting daarvan belooft de zangeres ons alvast nog een aantal singles.

Instagram / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe singe Mazey Haze - "Always Dancing"

Nadine Appeldoorn alias Mazey Haze is een 21-jarige Amsterdamse die nu haar derde single “Always Dancing” uitbrengt. Haar vorige singles “Headspin” en…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single INU INU - "fool me"

INU INU is een Nederlands-Engelse groep die hun muziek dicht bij het hart houden. Ze omschrijven hun sound als dromerige popmuziek met…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Sophia - "Questions"

Het is inmiddels drie jaar geleden dat de Nederlandse Sophia haar eerste single “Daydream” uitbracht. Met een zwoele mix van pop en…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.