Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single HAIM – “Cherry Flavored Stomach Ache”

Muzikale families zijn geen uitzondering, maar dat drie zussen samen een band beginnen en het langer dan een album volhouden, is dat zeker wel. Sinds 2013 weerklinken de stemmen van Este, Danielle en Alana met zekere regelmaat door de ether. Hun recentste album Women in Music pt. III miste de passie die we hoorden op Something To Tell You, maar hun samenwerking met mevrouw Swift was dan wel weer een succes. Inmiddels lijken de zusjes de smaak van de soundtracks te pakken te hebben, want na “Feel The Thunder” voor The Croods: A New Age is er nu “Cherry Flavored Stomach Ache” voor de film The Last Letter From Your Lover.

Bij het zien van de titel, gingen onze haren al lichtjes omhoog staan, maar het was pas toen we de play-knop indrukten dat onze grootste angst werkelijkheid werd. Less is more is duidelijk nog niet ter ore gekomen bij de zusjes, want productioneel schiet het nummer alle kanten op waardoor het moeilijk is ons te focussen op de zangpartijen. Een vreemd effect over de vocalen zorgt ervoor dat onze aandacht helemaal onder het nulpunt zakt. Muzikaal klinkt het alsof K3 een cowboyfilm maakt en ze op een rode stier zaten tijdens de opnames van de soundtrack. HAIM lijkt de bal volledig mis geslagen te hebben op deze nieuwe track die we liefst snel vergeten.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

650 posts

About author
Dansende Beer met een hart voor Scandinavische popmuziek, sad girl music (lees: Phoebe Bridgers) en Franstalige dingen.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single HAIM - "Home"

De eerste reacties op de Barbie-film zijn alvast goed tot uitstekend, maar wij bekijken nog steeds liever de muzikale kant van de zaken….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single LCD Soundsystem - "new body rhumba"

Dansmuziek saai? Dan ben je duidelijk LCD Soundsystem uit het oog verloren (of je moet ze nog leren kennen). Door hun comeback…
InstagramLiveRecensies

Down The Rabbit Hole 2022 (Festivaldag 1): Een liefdevol en muzikaal weerzien

De festivalzomer is in volle gang en Down The Rabbit Hole is eindelijk begonnen. Na een regenachtige avond ging het festival vrijdag…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.