banner

Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Allison Ponthier – “Hell Is a Crowded Room”

Er zijn van die artiesten die een eerste single uitbrengen en waarbij het daarna enorm lang wachten is op een volgende. Allison Ponthier is daar geen voorbeeld van, want de Amerikaanse brengt nu al haar vierde lied in vier maand tijd uit. Debuutsingle “Cowboy” is een fijn countrypopliedje en werd intussen al opgevolgd door “Harshest Critic” en “I Lied” met Lord Huron. Intussen heeft Allison Ponthier ook op TikTok al voor een kleine rage gezorgd, namelijk die van ‘hair horns’ ofwel duivelachtige horentjes maken met je haar. Bij Dansende Beren focussen we ons natuurlijk op de muziek van de singer-songwriter, maar stiekem vinden we de hair horns ook wel cool.

“Hell Is a Crowded Room” werd al een heel eind geleden geschreven, maar dankzij corona is het nog toepasselijker geworden, volgens Allison Ponthier. Ze zingt over angsten die zorgen voor buikpijn, vermoeidheid, trillingen en dergelijke. Van dit liedje krijgen we gelukkig geen schrik. Integendeel, het werkt zeer rustgevend en voelt aan als een stukje vrede. De zachte stem van Ponthier past mooi bij de kalme muziek en wanneer het liedje afsluit met nog enkele gitaarklanken, houden we nog even onze adem in vooraleer we onze ogen terug openen en beseffen dat het gedaan is. De liedjes van Allison Ponthier worden keer op keer rustiger en misschien ook wel keer op keer mooier.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

802 posts

About author
Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Allison Ponthier - "Late Bloomer"

Het is nog maar van maart geleden dat Allison Ponthier haar debuutsingle uitbracht. “Cowboy” was slechts het begin van wat deze singer-songwriter…
AlbumsRecensies

Allison Ponthier - Faking My Own Death (★★★½): Achtervolgd door Texas

Na haar vlucht uit het conservatieve Texas kwam Allison Ponthier terecht in New York, waar ze helemaal overweldigd werd door de stad….
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Allison Ponthier - "Harshest Critic"

In maart leerden we Allison Ponthier kennen. Met een toegankelijk country liedje wist ze ons meteen te overtuigen. Op “Cowboy” zong ze…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.