banner

Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Allison Ponthier – “Harshest Critic”

In maart leerden we Allison Ponthier kennen. Met een toegankelijk country liedje wist ze ons meteen te overtuigen. Op “Cowboy” zong ze haar verhaal: geboren in Texas en na daar ook op te groeien, verhuisde ze naar New York om dan fier te worden op haar afkomst, ondanks dat ze zich nooit helemaal thuis voelde in haar geboortestaat. Vorige week kregen we een samenwerking met Lord Huron te horen en daar gebeurde er niet veel, gelukkig heeft de Amerikaanse zich herpakt voor haar tweede solosingle.

Het poppy karakter van “Cowboy” wordt op “Harshest Critic” grotendeels achterwege gelaten. Het indiefolk liedje gaat over de schrik om niet goed genoeg te zijn, om anderen teleur te stellen en misschien vooral om jezelf teleur te stellen. Allison Ponthier is hier minder vrolijk dan op haar vorige single, maar het oprechte siert haar. De Amerikaanse laat dus al gauw verschillende kanten van zichzelf zien en dat maakt ons alleen benieuwder naar wat de toekomst te brengen heeft voor deze cowboy uit New York.

Facebook / Instagram / Twitter

806 posts

About author
Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Allison Ponthier - "Late Bloomer"

Het is nog maar van maart geleden dat Allison Ponthier haar debuutsingle uitbracht. “Cowboy” was slechts het begin van wat deze singer-songwriter…
AlbumsRecensies

Allison Ponthier - Faking My Own Death (★★★½): Achtervolgd door Texas

Na haar vlucht uit het conservatieve Texas kwam Allison Ponthier terecht in New York, waar ze helemaal overweldigd werd door de stad….
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Allison Ponthier - "Hell Is a Crowded Room"

Er zijn van die artiesten die een eerste single uitbrengen en waarbij het daarna enorm lang wachten is op een volgende. Allison…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.