Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Brent Faiyaz – “Wasting Time” (feat. Drake)

Nadat hij in 2015 opdook als deel van de r&b-groep Sonder, werd Brent Faiyaz een van de meest consistente nieuwe r&b-artiesten. Nu focust hij zich vooral op zijn soloplaten. Eerder dit jaar bracht Faiyaz nog “Show U Off” en “Gravity” uit, waarvan die laatste Tyler, The Creator en DJ Dahi bevatte. Op zijn nieuwste single weet hij Drake te overhalen als samenwerking. Drake blijft ondertussen werken aan zijn langverwachte nieuwe album Certified Lover Boy. In maart dropte hij nog zijn drie tracks tellende ep Scary Hours 2 met onder andere de single “What’s Next” en samenwerkingen met Lil Baby en Rick Ross.

Op “Wasting Time” wordt duidelijk dat Brent Faiyaz geen eendagsvlieg is. De zachte vocals van Faiyaz lopen vlot over de plaat die duidelijk geïnspireerd is door typische jaren negentig r&b. Toch is het geen nostalgisch nummer, maar een single dat vol tijdloze beats zit. De ontspannen sfeer doorheen “Wasting Time” wordt ondersteund door orkestrale strijkers, die voor het nummer gemaakt lijken te zijn. Het nummer doet uitkijken om meer van Brent Faiyaz te horen. We hopen in ieder geval op nog een collab met Drake, want de chemie tussen Drakes bars en Faiyaz’ vocalen is onmiskenbaar.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

113 posts

About author
meisje met grote dromen
Articles
Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Jack Harlow - Jackman. (★★★★): Krachtige comeback

De laatste jaren zat de roem en bekendheid van Jack Harlow in een stijgende lijn. Met singles als “What’s poppin”, “INDUSTRY BABY“,…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Brent Faiyaz - "Price of Fame"

Brent Faiyaz kan stilaan gezien worden als vaste waarde binnen de r&b scene. Samenwerkingen met onder andere Tyler, the Creator en Drake…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Albumreviews: Beire Kort #31

Het aantal albums dat wekelijks verschijnt, is meedogenloos hoog. Daarom is het onmogelijk om alles binnen de correcte tijdspanne van een degelijke…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.