Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Matilda Mann – “Bloom”

Nog niet zo heel lang geleden ging ons indiepophartje wat sneller slaan toen we voor het eerst kennismaakten met de Britse Matilda Mann. De jonge zangeres zit nog maar net op tram twee, maar wist ons aan sneltempo te overstelpen met ijzersterke singles. Het lijkt erop dat ze nu richting een volgend groot project aan het werken is, want waarom zou je anders alle singlecovers in hetzelfde thema maken? Het vorige voorsmaakje “My Point of You” klonk nog redelijk intiem en idyllisch, maar op het splinternieuwe “Bloom” bloeit de jongedame helemaal open. Perfect voor de zomer, die nu echt wel haar intrede heeft gemaakt.

Het tempo op de nieuwste creatie van Matilda ligt dus vanzelfsprekend een pak hoger dan op haar vorige single, waardoor haar stem nog beter uit de doeken komt. Met een zomers gitaartje wordt de boel op gang getrokken, terwijl de jonge zangeres je omarmt als een fris gewassen donsdeken op een zonnige lenteochtend. De lichte drumbeat op de achtergrond ondersteunt het geheel, maar het is vooral de wisselwerking tussen Matilda en de mix van gitaartjes die zorgt voor de glimlach op je gezicht. De Britse maakte met “Bloom” dus de definitie van schattige indiepop, maar zorgt er tegelijk ook voor dat er een frisse wind door het genre blaast. Graag meer van dat in de toekomst!

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1006 posts

About author
't is oke.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Matilda Mann - "February"

Een van de meest veelbelovende stemmen uit het Verenigd Koninkrijk is zonder enige twijfel Matilda Mann. De jonge zangeres is druk bezig…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Matilda Mann - "My Point of You"

Vandaag nieuw uit de Britse vijver der muzikale vissen om in de gaten te houden: Matilda Mann. De Britse is nog maar…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Of Mice & Men - "Bloom"

Met hits als “SECOND & SEBRING” heeft Of Mice & Men al hoog weten te scoren in de metalcore-wereld. Zanger Austin Carlile…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.