Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Matilda Mann – “My Point of You”

Vandaag nieuw uit de Britse vijver der muzikale vissen om in de gaten te houden: Matilda Mann. De Britse is nog maar 21 lentes jong en heeft sinds vorig jaar een eerste ep uit, maar ze lijkt geen tijd te willen verliezen. Dit jaar volgt er al een volgend projectje, waaruit we met “Doomsday” en nu “My Point of You” al twee voorsmaakjes krijgen. Geïnspireerd door Laura Marling en Fleetwood Mac weet Matilda een fijne akoestische sound te mixen met een gelukzalige lentebries en dat komt zeer gelegen. Haar nieuwste creatie voorspelt alvast veel goeds.

Net iets meer dan twee minuten duurt “My Point of You” en echt heel veel gebeurt er niet, maar de Britse kan wel meteen ons hartje veroveren. Met een lichte akoestische gitaar doet ze het lentezonnetje meteen wat harder stralen en met haar zoete stem gooit ze er nog wat extra betovering tegenaan. Ondanks dat het nummer dus blij en vrolijk klinkt, is het niet het liefdesliedje dat je zou verwachten. Het beeld dat Matilda heeft van de niet nader genoemde geliefde is niet bepaald positief te noemen, maar ze leert wel dat ze niemand nodig heeft om gelukkig te zijn. Een mooie boodschap en een mooi liedje, zo hebben we het graag.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

847 posts

About author
't is oke.
Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.