FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Left of the Dial voegt Ramkot, English Teacher, Shelter Boy en 21 anderen aan line-up toe

© Sara Carpentieri

De voorbereiding van het Left of the Dial showcasefestival in Rotterdam loopt alle enkele maanden op volle toeren. Het belooft in ieder geval een editie te worden om in te kaderen voor elke liefhebber van alles wat met alternatieve postpunk te maken heeft. De voorbije maanden bevestigde de organisatie reeds de komst van onder meer Leggs, Mandrake Handshake, Joe & The Shitboys, The Pleasure Dome en The Cool Greenhouse en daar kletst ze nu maar liefst 24 bands bij. Blikvangers in deze lichting namen zijn onder meer local heroes Cloudsurfers en Global Charming, maar ook Britse kleppers als English Teacher, Youth Sector, Saloon Dion, Italia 90, James Sullivan en Qlowski. Daarnaast vervoegen ook Blue Bendy, C’est Karma, Fruit Tones, Jimmy Diamond, KEG, KIEFF, LINN, Music On Hold, Robbie & Mona, Shelter Boy, Shaemless, Tapeworms en Trauhaus de impressionante line-up. Tussen de flinke lading namen fonkelen met Ramkot en Junior ook twee Belgische artiesten, die in Rotterdam de tricolore eer mogen hooghouden.

Eerder kondigde de Rotterdamse organisatie al aan dat het festival dit jaar geen twee, maar drie dagen zal duren, dus van 14 tot 16 oktober 2021. De tickets voor Left of the Dial zijn inmiddels helemaal de deur uit, maar wie toch nog een gooi wilt doen naar tickets, kan zich op de wachtlijst zetten door te mailen naar waitlist@leftofthedial.nl. Binnenkort volgen er nog een paar nieuwe namen. Voor meer informatie kan je terecht op de website van het festival.

1388 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
InstagramLiveRecensies

Bruis Maastricht (Dag 2): Symbiose tussen gitaar en dans

Nadat de Belgen van dEUS en High Hi gisteren Maastricht veroverden, was het zaterdag opnieuw feest op Bruis. Zo zagen we met…
InstagramLiveRecensies

Crammerock 2021 (Dag 1): De festivalkoorts is terug

We mogen weer! Er blies gisteren dan ook een collectieve zucht van opluchting door de festivalweide van Crammerock. Het festival in Stekene…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ramkot - "Fever"

‘Rock-‘n-roll will never die!’ verkondigde Måneskin-frontman Damiano David enkele maanden geleden nog op het Eurovisiesongfestival. We moeten hem in zekere zin wel…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.