FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Left of the Dial voegt Ramkot, English Teacher, Shelter Boy en 21 anderen aan line-up toe

© Sara Carpentieri

De voorbereiding van het Left of the Dial showcasefestival in Rotterdam loopt alle enkele maanden op volle toeren. Het belooft in ieder geval een editie te worden om in te kaderen voor elke liefhebber van alles wat met alternatieve postpunk te maken heeft. De voorbije maanden bevestigde de organisatie reeds de komst van onder meer Leggs, Mandrake Handshake, Joe & The Shitboys, The Pleasure Dome en The Cool Greenhouse en daar kletst ze nu maar liefst 24 bands bij. Blikvangers in deze lichting namen zijn onder meer local heroes Cloudsurfers en Global Charming, maar ook Britse kleppers als English Teacher, Youth Sector, Saloon Dion, Italia 90, James Sullivan en Qlowski. Daarnaast vervoegen ook Blue Bendy, C’est Karma, Fruit Tones, Jimmy Diamond, KEG, KIEFF, LINN, Music On Hold, Robbie & Mona, Shelter Boy, Shaemless, Tapeworms en Trauhaus de impressionante line-up. Tussen de flinke lading namen fonkelen met Ramkot en Junior ook twee Belgische artiesten, die in Rotterdam de tricolore eer mogen hooghouden.

Eerder kondigde de Rotterdamse organisatie al aan dat het festival dit jaar geen twee, maar drie dagen zal duren, dus van 14 tot 16 oktober 2021. De tickets voor Left of the Dial zijn inmiddels helemaal de deur uit, maar wie toch nog een gooi wilt doen naar tickets, kan zich op de wachtlijst zetten door te mailen naar waitlist@leftofthedial.nl. Binnenkort volgen er nog een paar nieuwe namen. Voor meer informatie kan je terecht op de website van het festival.

1592 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Rock Zottegem (Festivaldag 1): De heilige drie-eenheid van de Belgische muziek

Ook aan de Bevegemse vijvers klinkt er na een veel te lange stilte eindelijk weer muziek. Rock Zottegem, al vele jaren een…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Saloon Dion - "Pressure"

We volgen ze al van bij het prille begin, de mannen van Saloon Dion. De groep uit Bristol verscheen vorig jaar op…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Kalaallit Nunaat - "Pressure"

Kalaallit Nunaat is een van de vele strakke bandjes die we moesten missen op het Nederlandse Left of the Dial, niet omdat ze…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.