Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Radical Face – “One Last Dream”

‘Radical facelift’, ooit zag Ben Cooper er een affiche voor, maar de laatste vier letters waren er af gescheurd. Hij vond ‘radical face’ goed klinken en besloot een van zijn muziekprojecten zo te noemen. Tot op heden werd er onder die naam al zes albums uitgebracht en verschillende van zijn nummers schopten het al tot soundtracks van series of films. Zo kwam de muziek van Cooper verschillende keren aan bod in The Blacklist. Het album Missing Film werd zelfs gratis uitgebracht, zodat kleinere filmmakers er gratis de muziek van konden gebruiken.

Na de vorige alinea is het misschien niet meer nodig dat we nog even aanhalen dat de nieuwe van Radical Face heel filmisch overkomt. Het prachtige lied vertelt een woordenloos verhaal. Als luisteraar neemt Radical Face je helemaal mee door de frivole piano en de koele strijkers. “One Last Dream” voelt aan als een unieke wandeling in een regenachtig bos (zonder de natte kleren en modder aan je schoenen). Al wat schoon is komt aan bod tijdens dit lied en al het kwade wordt verbannen door de muziek van Ben Cooper. Gewoonweg prachtig.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1199 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
AlbumsRecensies

Aisha Badru – Pendulum (★★★): Een collage van groeimogelijkheden

Een artieste die eindelijk genoeg zelfvertrouwen heeft verzameld om op het podium te klimmen en vervolgens met een debuutalbum op de proppen…
LiveRecensies

Radical Face + Austin Basham @ AB: Een vroege kerst

Sinterklaas is nog maar net aangekomen in ons land of we hebben het in deze review al over kerstmis. Niet dat Radical…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.