Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Against The Current – “again&again” (feat. guardin)

© CPU – Nathan Dobbelaere

Eerder dit jaar keerde Against The Current terug naar haar roots met het stevige poprocknummer “that won’t save us”. Dat was een verademing na hun al te commerciële muziek uit 2018, maar klonk toch nog iets te braaf. Vervolg “weapon” en het kersverse “again&again” bewijzen echter dat het Amerikaanse trio nog steeds heel wat in zijn mars heeft wanneer het op ruig gitaarwerk aankomt.

Frontvrouw Chrissy Costanza gaat zware onderwerpen nooit uit de weg. Zo gaat de nieuwste single over mentale gezondheid en hoe je eigen hoofd soms een gevangenis kan zijn. Dat wordt sterk afgebeeld in de videoclip, maar jammer genoeg zien we Chrissy niet uit haar doolhof ontsnappen. Wat we wel voorgeschoteld krijgen, is opnieuw een banger van jewelste met een uitstekende feature van guardin. Chrissy bewees al op Lil Lotus’ “Romantic Disaster” dat haar stem goed samengaat met zingende emo-rappers, en “again&again” spreekt dit niet tegen.

“that won’t save us”, “weapon” en “again&again” verschijnen 23 juli op de ep fever, samen met nog vier andere nummers. Dit wordt het eerste project van de band sinds 2018.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

273 posts

About author
Ik vond geluk in een roze donut.
Articles
Related posts
AlbumsRecensies

State Champs - Kings of the New Age (★★★★): Succesvol begin van een veelbelovend nieuw tijdperk

Het is ondertussen meer dan acht maanden geleden dat State Champs het nummer “Just Sound” uitbracht als eerste single van het nieuwe…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sigrid & Bring Me The Horizon - "Bad Life"

Verrassende samenwerkingen zijn van alle tijden, maar bij sommige aankondigingen moeten ook wij twee keer kijken om het te geloven. Wie had…
InstagramLiveRecensies

Against The Current @ Kavka Zappa: Vrouwelijk vocaal geweld

Against The Current en dinsdagen, het lijkt de ideale combinatie. Voor de derde keer op rij zakt de band uit New York…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.