Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tyler, the Creator – “LUMBERJACK”

©CPU – Freya Goossens

Met IGOR maakte Tyler, the Creator een van de beste platen van 2019, maar een echt grootse tour volgde er nooit dankzij ons favoriete virus. Er stonden wel heel wat festivals op de planning en die zullen maar al te blij zijn dat de Amerikaanse rapper en producer die tour nu inhaalt, zeker nu hij nog meer nieuwe muziek onder de arm lijkt te hebben. Gisteren postte Tyler al een mysterieuze video op zijn sociale media, die al deed vermoeden dat er een nieuw project zat aan te komen, en dat wordt nu ook met verve bevestigd. “LUMBERJACK” is de eerste release sinds “Tell Me How” (van de Coca Cola-reclame), maar alles wijst bij deze single richting een volgende plaat.

Het moet gezegd, de nieuwste single van Tyler, the Creator is kort, maar bijzonder krachtig. Op iets meer dan twee minuten weet de Amerikaan ons omver te blazen met alles wat hij in zijn mars heeft. Een donkere beat leidt de boel in, waarna de rapper zijn zware stem erover knalt. Voor we goed en wel vertrokken zijn, haalt hij het tempo al uit het nummer, om dan ‘Now we’re ready!’ te roepen. Het is pas dan dat hij “LUMBERJACK” fantastisch op gang trekt en verschroeiend uitpakt. Het tempo zit goed, de beat blijft binnenkomen en ook zijn bars zijn van mooie makelij. Kortom: Tyler, the Creator springt met gemak over de door zich zelf hoog gelegde lat, en dat belooft alleen maar goeie dingen nu concerten terug tot de mogelijkheden beginnen te horen.

Facebook Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1625 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Pharrell Williams - "Cash in Cash Out" (feat. Tyler, The Creator & 21 Savage)

Pharrell Williams is een levende legende binnen de muziekwereld. Er lijkt werkelijk niks te zijn dat hij niet kan. Ook 2022 is…
InstagramLiveRecensies

Primavera Sound Barcelona 2022 (Weekend 1): Emotionele rollercoaster

Zoals bij ieder festival deze zomer was het ook bij Primavera Sound twee jaar geleden dat ze nog eens van jetje konden…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Rex Orange County - WHO CARES? (★★★): Weinig te bieden

Nog voor we uitgedanst waren op het laatste album van Rex Orange County, duikelden we de coronacrisis in. Zijn tour werd genadeloos…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.