Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tyler, the Creator – “LUMBERJACK”

©CPU – Freya Goossens

Met IGOR maakte Tyler, the Creator een van de beste platen van 2019, maar een echt grootse tour volgde er nooit dankzij ons favoriete virus. Er stonden wel heel wat festivals op de planning en die zullen maar al te blij zijn dat de Amerikaanse rapper en producer die tour nu inhaalt, zeker nu hij nog meer nieuwe muziek onder de arm lijkt te hebben. Gisteren postte Tyler al een mysterieuze video op zijn sociale media, die al deed vermoeden dat er een nieuw project zat aan te komen, en dat wordt nu ook met verve bevestigd. “LUMBERJACK” is de eerste release sinds “Tell Me How” (van de Coca Cola-reclame), maar alles wijst bij deze single richting een volgende plaat.

Het moet gezegd, de nieuwste single van Tyler, the Creator is kort, maar bijzonder krachtig. Op iets meer dan twee minuten weet de Amerikaan ons omver te blazen met alles wat hij in zijn mars heeft. Een donkere beat leidt de boel in, waarna de rapper zijn zware stem erover knalt. Voor we goed en wel vertrokken zijn, haalt hij het tempo al uit het nummer, om dan ‘Now we’re ready!’ te roepen. Het is pas dan dat hij “LUMBERJACK” fantastisch op gang trekt en verschroeiend uitpakt. Het tempo zit goed, de beat blijft binnenkomen en ook zijn bars zijn van mooie makelij. Kortom: Tyler, the Creator springt met gemak over de door zich zelf hoog gelegde lat, en dat belooft alleen maar goeie dingen nu concerten terug tot de mogelijkheden beginnen te horen.

Facebook Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

901 posts

About author
't is oke.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsFeatured albumsRecensies

Tyler, The Creator - CALL ME IF YOU GET LOST (★★★★½): Wedergeboorte van een relschopper

Er schijnt weer een nieuw tijdperk te zijn aangebroken in het leven van Tyler, The Creator, of zo voelt het alleszins toch…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tyler, The Creator - "WUSYANAME"

Bij sommige artiesten krijg je het gevoel dat er bij elk nieuw album ook een nieuw tijdperk aanbreekt, zoals bij St. Vincent…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tyler, The Creator - "Tell Me How"

Het is alweer een tijdje geleden dat we nog een album van Tyler, The Creator hebben gekregen. In 2019 loste hij IGOR,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.