FestivalnieuwsInstagramMuzieknieuwtjes

Metallica tweede headliner van Rock Werchter 2022!

© CPU – Sven Michiels

De festivalkoorts stijgt opnieuw in het land en met de naderende vrijheid in zicht, zitten heel wat festivals in volle voorbereiding voor de festivalzomer van 2022. Het belooft alvast een zeer drukke zomer te worden, want zojuist maakte Rock Werchter een tweede klepper bekend: Metallica. De Amerikaanse metalband behoort tot een van de grootste en meest succesvolle bands op deze aardbol en zou naar verluidt druk bezig zijn aan een nieuwe plaat. Of we daar op vrijdag 1 juli ook iets van op de Werchterweide zullen horen weergalmen, is nog een groot vraagteken, maar met hits als “Enter Sandman”, “Nothing Else Matters” en “One” heeft de legendarische band wel een heel arsenaal aan klassiekers die de rockliefhebber in extase kan brengen. Naast Metallica, werd eerder ook al Pearl Jam (her)bevestigd. Het belooft dus een mooie Werchter-zomer te worden in 2022.

De ticketverkoop van Rock Werchter 2022 start op woensdag 23 juni. Voor meer informatie kan je terecht op de website van het festival.

1421 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
FeaturesFestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Dit zijn de grootste kanshebbers voor Rock Werchter 2022!

Het lijkt erop dat we de coronacrisis ein-de-lijk achter ons kunnen laten en met een opgeheven hoofd de draad van het normale…
FestivalnieuwsInstagramMuzieknieuwtjes

Red Hot Chili Peppers nieuwe headliner Rock Werchter 2022!

Na twee zomers vol bubbelconcerten en tafeltjesfestivals ziet het ernaar uit dat alles eindelijk terug op zijn pootjes terecht is gekomen. Tegenwoordig…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Trivium - "Feast Of Fire'"

Tijdens de new wave of American heavy metal voorspelden criticasters dat Trivium ooit de Master of Puppets van de 21ste eeuw zou schrijven….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.