Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single PONGO – “Bruxos”

In 2008 gingen we allemaal collectief los op Buraka Som Sistema’s “Kalembe (Wegue Wegue)” en ook nu nog brengt het nummer steeds weer de mensen in extase. De opzwepende zang kwam toen van niemand minder dan PONGO, een Angolees-Portugese zangeres die ondertussen op haar eentje de muziekwereld aan het veroveren is. Haar temperamentvolle nummers staan bol van het plezier en dansbaarheid, waardoor je er spontaan goedgezind van wordt. Vorig jaar bracht Pongo nog een sublieme ep uit met UWA, maar dit jaar schakelt ze nog een paar versnellingen hoger. Een debuutplaat is op komst en daar kijken we dankzij het gloednieuwe “Bruxos” ontzettend hard naar uit.

Was je nog op zoek naar het ultieme zomernummer van 2021, dan mag je je zoektocht alvast afronden en de nieuwe PONGO op repeat zetten. “Bruxos” is een nummer dat je vanaf de eerste luisterbeurt meteen mee heeft en waar dansbenen helemaal losgeschud op kunnen worden. De beat van “Bruxos” is kleurrijk en doorspekt met invloeden uit de traditionele Angolese muziek (kuduro), die door de lage bassen nog beter uit de verf weten te komen. Reken daar nog eens de opzwepende zang van PONGO bij en je weet dat je naar een regelrechte zomerhymne aan het luisteren bent. Zet “Bruxos” deze zomer dus maar eens op als je het feest helemaal op gang wil brengen.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1926 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Pukkelpop 2023 (Festivaldag 3): Van mysterie naar hysterie

De derde dag van Pukkelpop begon nogal wisselvallig door de regen en dat liet iedereen plots een klein beetje panikeren. Gelukkig klaarde…
Festivalnieuws

Pongo, DJ Fresh en meer voor Pukkelpop 2023

Vorige week kwam Pukkelpop met de langverwachte timetable op de proppen en wie daar al eens doorheen is gegaan zal ongetwijfeld ook…
InstagramLiveRecensies

Best Kept Secret 2023 (Festivaldag 3): Tot het einde goed

De negende editie Best Kept Secret is intussen weer op haar einde gekomen. Op de derde en laatste dag van het festival…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.