Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single PONGO – “Bruxos”

In 2008 gingen we allemaal collectief los op Buraka Som Sistema’s “Kalembe (Wegue Wegue)” en ook nu nog brengt het nummer steeds weer de mensen in extase. De opzwepende zang kwam toen van niemand minder dan PONGO, een Angolees-Portugese zangeres die ondertussen op haar eentje de muziekwereld aan het veroveren is. Haar temperamentvolle nummers staan bol van het plezier en dansbaarheid, waardoor je er spontaan goedgezind van wordt. Vorig jaar bracht Pongo nog een sublieme ep uit met UWA, maar dit jaar schakelt ze nog een paar versnellingen hoger. Een debuutplaat is op komst en daar kijken we dankzij het gloednieuwe “Bruxos” ontzettend hard naar uit.

Was je nog op zoek naar het ultieme zomernummer van 2021, dan mag je je zoektocht alvast afronden en de nieuwe PONGO op repeat zetten. “Bruxos” is een nummer dat je vanaf de eerste luisterbeurt meteen mee heeft en waar dansbenen helemaal losgeschud op kunnen worden. De beat van “Bruxos” is kleurrijk en doorspekt met invloeden uit de traditionele Angolese muziek (kuduro), die door de lage bassen nog beter uit de verf weten te komen. Reken daar nog eens de opzwepende zang van PONGO bij en je weet dat je naar een regelrechte zomerhymne aan het luisteren bent. Zet “Bruxos” deze zomer dus maar eens op als je het feest helemaal op gang wil brengen.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1389 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Couleur Café organiseert deze zomer GATE met Pongo, Brihang, Frenetik en meer!

In het Ossegempark is het deze zomer weer opvallend stil, maar het Brusselse festival Couleur Café laat het hoofd niet hangen. Het…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

IAMDDB, Pongo en meer naar Couleur Café 2020!

De programmatie van Couleur Café begint er steeds mooier uit te zien. Het Brusselse festival kondigde de afgelopen maanden al de komst…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Pongo - "Canto"

We kennen haar stem allemaal en gaan er nog steeds graag op los, maar de naam Pongo doet bij velen nog steeds…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.