Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Nao – “Messy Love”

Het is nu al zes zomers geleden dat we voor het eerst op Mura Masa’s gigantische zomerhit “Firefly” konden dansen. De doorbraak voor Mura Masa was tevens ook het startschot van het mooie parcours van NAO, die met haar stem meteen opviel en ook op eigen houtje prachtige verwezenlijkingen achter haar naam heeft staan. Het is inmiddels van 2018 geleden dat we van de Londense zangeres nog een volwaardig album kregen en zo is het uitkijken naar de opvolger van haar geliefde tweede album Saturn.

Of en hoe het nieuwe “Messy Love” betrokken zal worden in een toekomstig project, is nog onduidelijk, maar het laat alvast zien dat Nao met haar basisingrediënten verder aan de slag blijft gaan. Haar onverwisselbare stem steelt ook op “Messy Love” de show, terwijl de melodie een lichte jazz-soul factor heeft. We hebben ze in alle eerlijkheid al spannendere nummers horen maken, want vooral naar het einde toe ontbreken er misschien iets te veel klankkleuren die het geheel hadden kunnen afkruiden.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1528 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Nao feat. Lianne La Havas - "Woman"

Het is al weer enkele jaren geleden dat we wat nieuws kregen te horen van een van de vooraanstaande figuren in de…
LiveRecensies

NAO @ Ancienne Belgique (AB): Veel in haar mars

Het was gisteren een grijze dag, maar toch wist een kleine, sierlijke dame, genaamd Nao, er voor te zorgen dat we wat van…
FeaturesUitgelicht

De 101 beste singles van 2018

Jaarlijks schrijven we meer dan honderd artikels over bands die nieuwe singles uitbrengen. De ene al wat beter dan de andere, maar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.