Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Nao feat. Lianne La Havas – “Woman”

Het is al weer enkele jaren geleden dat we wat nieuws kregen te horen van een van de vooraanstaande figuren in de hedendaagse Britse funk-r&b. In 2018 overweldigde Nao ons met haar tweede langspeler Saturn. Hierop werd duidelijk dat de Britse singer-songwriter en producer haar alternatieve r&b met sterk elektronische sound in een nieuwe richting heeft geduwd. Nao koos steeds meer voor invloeden uit de soul en funk om haar r&b mee te vermengen. Het is dan ook in deze context dat ze voor haar nieuwste nummer “Woman” toenadering zocht tot Lianne La Havas. Deze laatste bracht eerder dit jaar haar tweede zelf vernoemde album uit dat door de soulwereld met open armen werd ontvangen.

In “Woman” bewerkstelligen de beide artiesten een catchy, dansbaar nummer. Het kenmerkend geluid van zowel Nao als Lianne La Havas vult elkaar aan in een welklinkend geheel. Nao zorgt voor stuwende funk en aanstekelijke beats terwijl La Havas het geheel verzacht met haar zeemzoete soul. Beide Britse artiesten weten op een bijzonder geslaagde manier een zwoel en vrolijk nummer te producen dat menig huiskamer zal verwarmen. Een waar geschenk dezer dagen.

Nao: Facebook / Instagram / Twitter

Lianne La Havas: Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
2020FeaturesInstagramUitgelicht

De 50 beste albums van 2020

Het einde van 2020: voor de ene een tijd om er hoopgevende anti-coronaspreuken tegenaan te gooien, voor de andere het startsein van…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Oscar Jerome - "Timeless (feat. Lianne La Havas)"

Jonge wolf in de Londense jazzjungle, voorprogramma geweest van niemand minder dan Kamasi Washington en actief als gitarist bij het gerenommeerde ensemble…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Foxes - "Woman"

Als populaire zangeres dreig je al snel alle creatieve beslissingen te verliezen omwille van tot in de puntjes uitgewerkte marketingstrategieën. Het overkwam…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.