Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Nao feat. Lianne La Havas – “Woman”

Het is al weer enkele jaren geleden dat we wat nieuws kregen te horen van een van de vooraanstaande figuren in de hedendaagse Britse funk-r&b. In 2018 overweldigde Nao ons met haar tweede langspeler Saturn. Hierop werd duidelijk dat de Britse singer-songwriter en producer haar alternatieve r&b met sterk elektronische sound in een nieuwe richting heeft geduwd. Nao koos steeds meer voor invloeden uit de soul en funk om haar r&b mee te vermengen. Het is dan ook in deze context dat ze voor haar nieuwste nummer “Woman” toenadering zocht tot Lianne La Havas. Deze laatste bracht eerder dit jaar haar tweede zelf vernoemde album uit dat door de soulwereld met open armen werd ontvangen.

In “Woman” bewerkstelligen de beide artiesten een catchy, dansbaar nummer. Het kenmerkend geluid van zowel Nao als Lianne La Havas vult elkaar aan in een welklinkend geheel. Nao zorgt voor stuwende funk en aanstekelijke beats terwijl La Havas het geheel verzacht met haar zeemzoete soul. Beide Britse artiesten weten op een bijzonder geslaagde manier een zwoel en vrolijk nummer te producen dat menig huiskamer zal verwarmen. Een waar geschenk dezer dagen.

Nao: Facebook / Instagram / Twitter

Lianne La Havas: Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
FeaturesInterviews

Interview Anna Dutoit: 'Het is een ode aan de samenhorigheid die je onder vrouwen hebt'

Sinds 18 maart is WOMAN van Anna Dutoit te horen op Spotify. Vergezeld door haar producer Quinten Godts en manager Auck Schrover…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Galine - "Woman"

Dat er een nieuwe ep van Galine zit aan te komen, is nu wel duidelijk. Na het fijne “Team“, dat we enkele…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Kae Tempest - The Line Is a Curve (★★★★): Tekstueel én muzikaal raffinement

Menig liefhebber van het spoken word-genre heeft vrijdag 8 april 2022 met een groot uitroepteken aangeduid in z’n agenda! Kae Tempest, dé…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.