Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Benjamin Abel & The Unrequired Love – “Dance to Free”

Met “Dance to Free” brengen Benjamin Abel Meirhaeghe (een operaregisseur en performer) en Laurens Mariën (componist en ex-Soldier’s Heart) een derde single uit van hun debuutalbum, SPECTACLES. Eerder bracht Benjamin Abel & The Unrequired Love al “Fake Tattoos” en “Bleeding Swan” uit en ondanks dat beiden verre van popliedjes zijn, is het eerste wel een pak toegankelijker dan het tweede. Desondanks is “Bleeding Swan” zeker geen slecht nummer en heeft het zelfs iets betoverends. Voor hun derde single gaat Benjamin Abel & The Unrequired Love alweer een nieuwe kant uit en deze keer bevinden we ons in de feestsferen.

“Dance to Free” is er eentje om op te dansen. Een leuke beat en aanstekelijke elektronica vormen de basis van het nummer, maar het is toch vooral de stem van Benjamin Abel Meirhaeghe die weet te overtuigen, met het ene moment eerder diepe zang en het andere moment hoge noten. ‘I don’t wanna love you, love you forever’ is een stukje tekst dat al gauw blijft hangen. Dat het dan nog eens een vrolijk deuntje is, maakt er het perfecte nummer van om op deze warme dagen op te leggen en gewoon even schaamteloos te dansen in je living.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1199 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Benjamin Abel & The Unrequired Love - Spectacles (★★★): Mysterieuze vragenronde

Spectacles is meer dan gewoon een album. Het debuut van Benjamin Abel & The Unrequired Love gaat gepaard met een performance (die…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.