Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Benjamin Abel & The Unrequired Love – “Fake Tattoos”

Met een stem zo hoog als ik-weet-niet-wat weet Benjamin Abel & The Unrequired Love ons meteen mee te nemen in zijn wereld. Benjamin Abel Meirhaeghe is in het dagelijkse leven performer en operaregisseur en maakte nu samen met componist Laurens Mariën een album, waarvan “Fake Tattoos” de eerste single is. Lander Gyselinck (STUFF.) en Mattias De Craene (Nordmann, MDCIII) spelen op het album respectievelijk drum en sax en voor de productie werd Jasper Segers (Soldier’s Heart, Jaguar Jaguar) ingeschakeld.

“Fake Tattoos” voelt aan als een passionele avond met een geliefde, zoals je in de clip te zien krijgt. Doorheen het eerste nummer van Benjamin Abel & The Unrequired Love hangt er een zwoele sfeer en door de saxofoon wordt het allemaal nog net iets lichter. De stem van countertenor Benjamin Abel doet wat denken aan Aaron Frazer (en ook muzikaal sluit “Fake Tattoos” wat aan bij de muziek van die Amerikaan) en bij vocale uithalen zoals wanneer hij ‘I want to fuck you’ zingt, dan voelen we dat in elke vezel van ons lichaam.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1199 posts

About author
braaf zijn hé
Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.