Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Guru Guru – “Honestly (I Don’t Feel Like Dancing)”

©️ CPU – Joost Van Hoey

Ongetwijfeld is The Guru Guru een weg naar de Belgische top aan het timmeren. Eigenlijk had dit al gebeurd moeten zijn, want de route was perfect uitgezet, ware het niet dat een of ander virus roet in het eten heeft gegooid. De route is herberekend en ze zijn er meer dan ooit klaar voor. De vorige single “(In) Snakes & Ladders (Stakes Don’t Matter)” was een eerste voorzet naar de komende ep it’s a (doggy dog) world die op 25 juni zal uitkomen en ongetwijfeld voor een algemene aanbidding zal zorgen.

“Honestly (I Don’t Feel Like Dancing)” is misschien nog wel een tikkeltje sterker en dat is vooral te danken aan de muzikaal straffe prestaties van de volledige band. Zanger Tom ‘The Bomb’ Adriaenssens zingt op een fantastische manier dit nummer aan elkaar. Het is een berekend nummer dat het met momenten mathematisch en statisch aandoet. Die stukken staan in een mooi contrast met de vloeiende zang. De bas en de drum zorgen voor een hoekigheid die we wel kunnen smaken. De gitaren krijgen daardoor wat meer ruimte om voor wat afwisseling te zorgen.

The Guru Guru levert hier een heerlijk en straf nummer af, dat ze ook nog eens combineren met een heerlijk geschifte clip. Op 25 juni zal dit eindelijk op ep verschijnen en wij zijn nu al fan!

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
LiveRecensies

Ways Around Festival 2024 (dag 3): Noise voor iedereen

De derde en laatste dag van het Ways Around Festival was opnieuw een groot succes. Ditmaal diende de museumzaal van de Botanique…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Guru Guru - "Saint-Tropez"

Het Limburgse The Guru Guru bouwde sinds 2012 al aan een aardige CV met twee albums, P C H E W en…
InstagramLiveRecensies

Brutus @ Ancienne Belgique (AB): Zestien rake vuistslagen

Als we het hebben over Belgen met naam en faam in het buitenland, dan kijken we al snel naar artiesten als Stromae,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.