Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jessie Ware – “Hot N Heavy”

Veel artiesten die nog meer swingen dan Jessie Ware zijn er nu niet echt te vinden voor de moment. What’s Your Pleasure? van 2020 was een van de beste albums van het lockdownjaar, en het zou niet verbazen moest dat een discorevival veroorzaakt hebben. Zo’n goede discoplaat is er alleszins in een aanzienlijk aantal jaren niet meer gemaakt. Veel extra liedjes hebben het album blijkbaar niet gehaald, dat al meer dan vijftig minuten was, want Ware dropt ook nog een paar B-kantjes die op de deluxe-versie van What’s Your Pleasure? zullen verschijnen, te beluisteren vanaf 11 juni.

Dit bijkomende B-kantje, “Hot N Heavy”, doet denken aan de volle en funky housemuziek van de nineties, die sowieso al veel leende van het discotijdperk. Met haar typische zwoele stem steekt Ware een verleidend refrein in mekaar, met alle fijne ornamentjes die we ondertussen gewoon zijn van haar. ‘You get me hot n heavy / I’m willing to set my heart on fire’ zijn het soort melige clichélijnen die je niet anders zou verwachten bij dit soort nummers. Er zijn maar weinig artiesten die zo meeslepend kunnen zijn als Ware, dus prijzen we ons wel gelukkig. Hoe dit dan ook niet op de standaardversie van What’s Your Pleasure? staat, is werkelijk verbijsterend, want dit is ver van een B-kant, maar gewoon een regelrechte hit.

Instagram / Twitter / Facebook

 

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

157 posts

About author
guess this must be the place
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jessie Ware - "Free Yourself"

Het gebeurt vaak dat popartiesten zich in de loop der jaren opnieuw heruitvinden, maar zelden is het zo geslaagd als bij de…
InstagramLiveRecensies

Best Kept Secret (Festivaldag 1): Home sweet home!

Maurits Westerik mag dan al drie jaar de touwtjes in handen hebben bij Best Kept Secret, het is echter zijn allereerste editie…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Axelle - "Candy Crush"

De afgelopen week werd zeer duidelijk dat de wereld zich zoetjes aan weer mag opmaken voor de talloze zwoele, zomerse dagen die…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.