Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jessie Ware – “Hot N Heavy”

Veel artiesten die nog meer swingen dan Jessie Ware zijn er nu niet echt te vinden voor de moment. What’s Your Pleasure? van 2020 was een van de beste albums van het lockdownjaar, en het zou niet verbazen moest dat een discorevival veroorzaakt hebben. Zo’n goede discoplaat is er alleszins in een aanzienlijk aantal jaren niet meer gemaakt. Veel extra liedjes hebben het album blijkbaar niet gehaald, dat al meer dan vijftig minuten was, want Ware dropt ook nog een paar B-kantjes die op de deluxe-versie van What’s Your Pleasure? zullen verschijnen, te beluisteren vanaf 11 juni.

Dit bijkomende B-kantje, “Hot N Heavy”, doet denken aan de volle en funky housemuziek van de nineties, die sowieso al veel leende van het discotijdperk. Met haar typische zwoele stem steekt Ware een verleidend refrein in mekaar, met alle fijne ornamentjes die we ondertussen gewoon zijn van haar. ‘You get me hot n heavy / I’m willing to set my heart on fire’ zijn het soort melige clichélijnen die je niet anders zou verwachten bij dit soort nummers. Er zijn maar weinig artiesten die zo meeslepend kunnen zijn als Ware, dus prijzen we ons wel gelukkig. Hoe dit dan ook niet op de standaardversie van What’s Your Pleasure? staat, is werkelijk verbijsterend, want dit is ver van een B-kant, maar gewoon een regelrechte hit.

Instagram / Twitter / Facebook

 

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

118 posts

About author
i guess this must be the place
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Open op zondag – “14 Dagen”

De zomer is in het land en het is tijd voor een feestje. Of toch als het van Open op zondag, bestaande…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Geese - "Disco"

Als er iets is dat je als nieuwe band wel een vertrouwensboost zou moeten kunnen geven, is het wel aangetrokken worden door…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Folamour - The Journey (★★★½): Bont allegaartje, unieke flair

  De naam Folamour, alias van een Franse dj en producer, doet waarschijnlijk bij heel wat fans van het boiler room-gegeven een…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.