Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Freddie Konings – “Afspraak” (feat. Dikke & Ramzi)

Freddie Konings

Freddie Konings kondigde begin dit jaar heel veel nieuwe muziek aan en die belofte komt hij nu ook na. Begin mei kondigde de Antwerpse rapper zijn nieuwe plaat DUDAS aan en kletste daar met “Talent van het jaar” meteen een eerste single tegenaan. Het afgelopen jaar loste Freddie Konings met Chosselonië 1 & 2 en Realitijd maar liefst drie projecten en tevens was hij ook nog te horen op singles van Zwangere Guy, Ramzi en DIKKE. Het zijn ook die laatste twee Top Notch-collega’s die hij rekruteerde voor zijn nieuwe single “Afspraak”.

Het is een primeur dat de drie rappers op een nummer te horen zijn en dat brengt toch hoge verwachtingen met zich mee. Op een beat van de producer Picasso mogen ze het beste van zichzelf geven, al moeten we toegeven dat we stiekem op iets meer spanning tussen de drie hadden gehoopt. Vooral de slecht gemixte beat laat het bij momenten afweten en is bij momenten iets te statisch om echt van goede basis te kunnen spreken. Het zorgt er ook voor dat de wisselwerking tussen DIKKE, Freddie en Ramzi niet helemaal tot zijn recht komt op “Afspraak”, al zit de verhaallijn en de tekst wel heel sterk in elkaar. We horen veel potentieel op “Afspraak”, al lukt het hen niet om de puntjes op i te zetten.

DIKKE en Freddie Konings staan op 10 juni in DOK (Gent) en op 20 juli in OLT Rivierenhof (Antwerpen).

Instagram

Ontdek meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1478 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
2021FeaturesInstagramUitgelicht

20 debuutalbums uit 2021 die je niet mocht missen

Natuurlijk is het fijn als je favoriete band na enkele jaren afwezigheid nog eens een album uitbrengt, maar het is minstens even…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Purple Goonz - "Betere dagen" (feat. Freddie Konings & DIKKE)

Het is al enkele weken dat we het nieuws vernomen hebben dat zowel Freddie Konings als Purple Goonz op dit eigenste moment…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ramzi – “Waarheid”

Stilaan is Ramzi een grote naam aan het worden. Het is ondertussen al twee jaar geleden dat hij zijn debuutalbum Flashbacks op…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.