Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sofía Valdés – “Silhouette”

We zijn hier bij Dansende Beren al sinds debuutsingle “Little Did I Know” fan van Sofía Valdés. De jonge Panamese zangeres heeft sindsdien nog een aantal singles en een debuut-ep aan haar discografie toegevoegd, en het was vooral met Ventura dat ze bewees dat ze nog heel wat in haar mars heeft. Nu, enkele maanden na die release, heeft Sofía besloten dat die ep een nieuw hoofdstukje verdient. Daarom bracht ze een uitgebreide versie uit, met daarop een paar remixes, de Spaanse versie van “Amsterdam” en een gloednieuw nummer: “Silhouette”.

Een dromerige akoestische gitaar trekt de nieuwste creatie van Sofía Valdés traag op gang. Met haar stem weet ze ons daarna meteen te betoveren, waardoor ze nog maar eens onderstreept hoe rooskleurig haar toekomst eruitziet. De Panamese weet met “Silhouette” perfect haar stijl weer te geven: licht, dromerig en vooral heel breekbaar. Naast de gitaar en haar stem zit er dus niet veel meer verstopt in het nummer, buiten dan nog wat bijzonder lichte elektronische toetsen. Sofía heeft er dus nog een klein pareltje bij, waardoor Ventura nog wat mooier wordt dan het al was. We hopen echter wel dat ze dat hoofdstuk nu afsluit en verder werkt naar een volgend project, want de zangeres heeft ongetwijfeld nog meer achter de hand.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1684 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
2022FeaturesInstagramUitgelicht

De 40 beste ep's van 2022

De ep wint dezer dagen steeds meer aan belang en dat ligt vooral aan het feit dat de samenleving vlugger wordt. Alles…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sofía Valdés & Pink Sweat$ - "Broken"

We voorspellen Sofía Valdés al een tijdje een mooie toekomst, maar het blijft vooralsnog wachten op een echt grote doorbraak. Met ep’s Ventura en In…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Albumreviews: Beire Kort #35

Het aantal albums dat wekelijks verschijnt, is meedogenloos hoog. Daarom is het onmogelijk om alles binnen de correcte tijdspanne van een degelijke…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.