Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lil Nas X – “SUN GOES DOWN”

Aanstaande zomer verschijnt de eerste langspeler van Lil Nas X. Drie jaar geleden leerden we hem kennen met “Old Town Road” en sindsdien scoorde hij zo nu en dan nog een hit, zoals “Panini” en “Rodeo”. Na het uitbrengen van een ep twee jaar geleden werd het wat stiller, maar eerder dit jaar werd Lil Nas X plots terug hot topic. In de videoclip van “MONTERO (Call Me By Your Name)” zagen we de zanger twerken met de duivel en paaldansen zoals alleen FKA Twigs dat heeft voorgedaan. Ondertussen kregen we een extended version van dat lied, net als een instrumentale en a capella versie. Nu de titeltrack van het debuutalbum is uitgemolken, is het tijd voor een nieuwe single.

Met een rustige beat en een elektrische gitaar schippert Lil Nas X deze keer tussen een ballade en een vrolijk dansbaar lied, zoals we van hem gewoon zijn. Lil Nas heeft het over zijn jeugd, over hoe hij als tienjarige door zijn vriendjes wat gepest werd en zich eenzaam voelde. De zanger mag dan wel openhartig zijn, helemaal overtuigen doet hij niet. De muziek is iets te eentonig en komt langdradig over. ‘I’ma make my fans so proud of me’, klinkt het, maar trots zal dan toch eerder op andere prestaties dan deze single van toepassing zijn.

Op 22 mei treedt Lil Nas X op tijdens SNL en aanstaande zomer verschijnt het debuutalbum MONTERO. Een exacte releasedatum is nog niet gekend.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

785 posts

About author
Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsFeatured albumsRecensies

Lil Nas X - MONTERO (★★★★): Veel meer dan een one-hit wonder

Lil Nas X heeft er al een druk jaar op zitten. De Amerikaan ging niet alleen al naar de hel en de…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lil Nas X - "INDUSTRY BABY" (feat. Jack Harlow)

Lil Nas X kwam de laatste tijd al voor verschillende zaken in het nieuws. Niet alleen omdat de Amerikaanse zanger binnenkort zijn…
FeaturesMuzieknieuwtjes

Muzieknieuwtjes van de week (5 april - 11 april)

Doorheen de week verschijnt er heel wat muzieknieuws. Zoveel zelfs dat je door de bomen vaak het bos niet meer ziet. Om…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.