banner

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Liz Lawrence – “Down For Fun”

Nog geen maand na de komst van Liz Lawrences vorige single “Where the Bodies are Buried” is ze al weer terug met nieuw materiaal. Met het nummer “Down For Fun” kondigt ze meteen ook haar derde soloplaat The Avalanche aan. Op 17 september staat de release hiervan ingeplandZelf omschrijft ze het album als een beeldopname van het leven in een veranderende wereld.

Als we de titel mogen geloven, zou het gaan om een speelse track maar niets is minder waar. Met “Down For Fun” duiken we verder in de nieuwe donkerdere sound van Lawrence, waarbij ze ons dit maal voornamelijk doet denken aan het meest recente werk van Sharon Van Etten. Deze keer geen uptempo synths maar een redelijk sobere lijn waarbij het voornamelijk haar lage stem is die de aandacht trekt. De echte fun komt pas naar boven tijdens het refrein als alle muzikale versieringen samenkomen. Echt wild worden we er niet van maar we kunnen in de toekomst wel nog wat plezier gebruiken.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer leuke muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

Liz Lawrence - The Avalanche (★★★): Gesleuteld aan een nieuwe sound

Liz Lawrence is bij het grote publiek bekend als onderdeel van de Britse indiegroep Bombay Bicycle Club. Hiermee tourde ze het afgelopen…
Nieuwe singles

Nieuwe single Liz Lawrence - "Where the Bodies Are Buried"

Britse multi-instrumentaliste Liz Lawrence verdiende het afgelopen decennium haar muzikale strepen bij indie cultgroep Bombay Bicycle Club. Hiermee tourde ze de wereld…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.