Nieuwe singles

Nieuwe single Liz Lawrence – “Where the Bodies Are Buried”

Britse multi-instrumentaliste Liz Lawrence verdiende het afgelopen decennium haar muzikale strepen bij indie cultgroep Bombay Bicycle Club. Hiermee tourde ze de wereld rond tot de band in 2016 hun pauze aankondigde. Maar ook zonder deze heren weet ze haar mannetje te staan. In 2011 kwam haar debuutalbum Bedroom Hero uit, met Pity Party als opvolger in 2019. Deze keer liet Lawrence geen acht jaar tussen haar nieuw materiaal. Eind 2020 kwam haar meest recente telg, ep Whoosh, uit en nu krijgen we een nieuwe song, “Where the Bodies are Buried”.

Het is duidelijk dat de sound van Lawrence met de jaren geëvolueerd is. “Where the Bodies are Buried” breidt verder op de elektronische klank van haar laatste release. Van de brave gitaarfolk uit 2011 is niets meer te bespeuren. Het nummer is een mix van elektronische synthpop en fijne gitaardeuntjes. Met de uptempo sfeer stoomt het nummer ons alvast helemaal klaar voor de zomer. ‘Enough is not enough’ zingt Liz Lawrence en wij zijn inderdaad klaar voor nog meer materiaal van haar in 2021.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bombay Bicycle Club - "I Want To Be Your Only Pet"

Nog geen week geleden speelde Bombay Bicycle Club zijn eerste show op Belgische bodem in een lange tijd op Pukkelpop. Omdat het…
InstagramLiveRecensies

Pukkelpop 2023 (Festivaldag 3): Van mysterie naar hysterie

De derde dag van Pukkelpop begon nogal wisselvallig door de regen en dat liet iedereen plots een klein beetje panikeren. Gelukkig klaarde…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bombay Bicycle Club - "Diving" (feat. Holly Humberstone)

Het zou een beetje kort door de bocht zijn om te zeggen dat de hoogdagen van Bombay Bicycle Club in een ver…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.