Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single bbno$ – “my oh my”

Meme rapper bbno$ is in 2021 op volle kracht muziek aan het uitbrengen, met nieuwe singles zoals “bad to the bone” en “sorry” die in één maand tijd uit kwamen. Met 8.7 miljoen luisteraars op Spotify en video’s die in korte tijd viraal gaan, heeft hij echt een vaste fanbase gevonden. Zijn grootste succes vond hij met producer Y2K op de single “lalala”, en met zijn partner in crime Yung Gravy op het album Baby Gravy 2zeker de moeite om te beluisteren.

Zijn nieuwste single “my oh my” heeft een toffe zuiderse toon met een akoestische gitaar en hiphopbeats die het plaatje compleet maken. De stem is oké en springt er niet volledig uit, maar bij nummers van bbno$ is het vooral om de lyrics te doen. Dit lied is een beetje narcistisch met lyrics als ‘Is my life a motion picture, I’m feeling cinematic’, maar dat mag wel na zo’n succesvolle carrière. Het deuntje blijft zeker in je hoofd zitten en het refrein ook. Het tempo is ook wat snel, maar dat stoort niet. Over het algemeen is dit een klassieke bbno$ single met goede lyrics en een fantastische sound.

Facebook / Instagram

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Your Old Droog - "DBZ" (feat. Denzel Curry & Method Man)

Your Old Droog is een atypische rapper. Bekendheid is niet aan hem besteed, marketing laat hem koud en de mainstream is de…
AlbumsRecensies

RiTchie - Triple Digits [112] (★★★½): Zelfzorg buiten de lijntjes

Het is een tijdlang onduidelijk geweest hoe de weg van Nathaniel Ritchie verder zou lopen. Na het overlijden van bandgenoot Stepa J….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Doechii - "Alter Ego" (feat. JT)

Sinds ze in 2022 haar handtekening zette bij de hiphopgrootheden van Top Dawg Entertainment heeft Doechii niet stilgezeten. Ze dropte een paar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.