Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single bbno$ – “my oh my”

Meme rapper bbno$ is in 2021 op volle kracht muziek aan het uitbrengen, met nieuwe singles zoals “bad to the bone” en “sorry” die in één maand tijd uit kwamen. Met 8.7 miljoen luisteraars op Spotify en video’s die in korte tijd viraal gaan, heeft hij echt een vaste fanbase gevonden. Zijn grootste succes vond hij met producer Y2K op de single “lalala”, en met zijn partner in crime Yung Gravy op het album Baby Gravy 2zeker de moeite om te beluisteren.

Zijn nieuwste single “my oh my” heeft een toffe zuiderse toon met een akoestische gitaar en hiphopbeats die het plaatje compleet maken. De stem is oké en springt er niet volledig uit, maar bij nummers van bbno$ is het vooral om de lyrics te doen. Dit lied is een beetje narcistisch met lyrics als ‘Is my life a motion picture, I’m feeling cinematic’, maar dat mag wel na zo’n succesvolle carrière. Het deuntje blijft zeker in je hoofd zitten en het refrein ook. Het tempo is ook wat snel, maar dat stoort niet. Over het algemeen is dit een klassieke bbno$ single met goede lyrics en een fantastische sound.

Facebook / Instagram

Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsFeatured albumsRecensies

Baby Keem - The Melodic Blue (★★★★): Kleurrijk meesterwerk

Het is intussen twee jaar geleden sinds Baby Keem zijn explosieve debuutalbum Die For My Bitch uitbracht. Twee jaar die aanvoelen als…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Freddie Konings - "Talent van het jaar"

Het bleef al een tijdje opvallend stil rond de normaal bezige bij Freddie Konings. In 2020 bracht de rapper nog drie albums…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Isaiah Rashad - "Lay Wit Ya" (feat. Duke Deuce)

Vorige week deelde Top Dawg Entertainment de veelbelovende woorden: ‘THE WAIT IS OVA’. Velen begonnen in stilte te hopen dat Kendrick Lamar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.