Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single King No-One – “Obsolete”

De jongens van King No-One zijn terug met de nieuwe poprocksong “Obsolete”. De band komt uit het Verenigd Koninkrijk, waar ze redelijk populair zijn, en bestaat uit de drie leden Zach Lount, Joe Martin en James Basile. Ze brachten in 2013 hun eerste single uit en hebben sindsdien al heel wat nummers met veel succes op de markt gebracht. Ze zijn een vaste waarde op Britse festivals en worden op de radio van de BBC platgedraaid.

“Obsolete” is een tof nummer dat zo in België kan doorbreken. Gitaar en elektronica gaan hier hand in hand en met de zachte stem van zanger Zach is dit een sterke single. Het nummer is rustig qua tempo maar door de gitaren ontploft het ineens bij het refrein en dat houdt je meteen bij de pinken. De tekst past perfect bij de feel van het lied, een deprimerende sfeer die ook wel verslavend kan zijn. Het is geen heavy metal rollercoaster maar het is poprock die heel aangenaam is om naar te luisteren. De band kan met nummers zoals “Obsolete” zeker ook bij ons op de festivals geraken.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single King No-One - "Roll of the Dice"

Geen paniek! De jongens van King No-One zijn bijlange niet zo gevaarlijk als ze eruit zien! Sterker nog, ze maken zelfs hele…
Filmpje van de week

Filmpje van de week 29 februari – 6 maart

Het komt iedere week weer neer op een uitdaging, maar dat schrikt ons niet af. Flink wat filmpjes, vooral mooie, maar ook…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.