Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single King No-One – “Roll of the Dice”

Geen paniek! De jongens van King No-One zijn bijlange niet zo gevaarlijk als ze eruit zien! Sterker nog, ze maken zelfs hele leuke poprock. Zie ze bijvoorbeeld als een iets ruwere versie van Panic! at the Disco. In hun thuisland worden de Britten dan ook gezien als ‘the next big thing’. Daar verkopen ze de grotere zalen uit, spelen ze op nagenoeg elk festival en worden ze op de bekendste radiozenders grijsgedraaid. Het drietal is dan ook al een goeie zes jaar bezig met het timmeren aan hun weg naar de top. De echte doorbraak kwam er niet eens zo gek lang geleden, toen de band vorig jaar hun debuut-ep op de markt bracht. Tijd om stil te staan is er in elk geval niet, want sinds die release, is “Roll of the Dice” alweer de derde nieuwe single.

“Roll of the Dice” werd wederom een leuk nummer, waarop gitaren en elektronica hand in hand gaan. Die gitaren kunnen soms zelfs redelijk stevig klinken, terwijl de elektronica dan weer voor een bombastisch, maar toch poppy kantje zorgt. Zanger Zach klinkt redelijk zacht, maar tegen het einde maakt hij steeds meer gebruik van zijn stem. De muziek klinkt al wat heviger – binnen de mate van de band – en daar speelt de man graag op in. Al bij al heeft King No-One weer een goed nummer geproduceert, dat een beetje voortkabbelt zonder te vervelen. “Roll of the Dice” is aan de ene kant niet meteen het meest vernieuwende nummer, maar heeft wel genoeg potentieel om het tot een radiohitje te schoppen. Of het daarmee ook de overzeese doorbraak van de jongens betekent, valt nog af te wachten.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

26 juni 2020

About Author

Lucas Palmans


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief