Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Gwenshana – “Brother”

Gwenshana

Gwenshana is Mathieu Grillo, een Brusselse songwriter en producer die psychedelische muziek maakt. Hij is al actief sinds 2018 met zijn eerste nummer “Pulse” en is toen onder de radar gebleven. Mathieu haalt zijn inspiratie door diep in zijn eigen gedachten te gaan en die emotie die hij daar bij voelt om te zetten naar muziek. Hij werkt ondertussen al zes jaar aan zijn nieuwste ep en de lockdown heeft hem gemotiveerd om die ep af te werken.

Zijn nieuwste single “Brother” is een mooie combinatie van zijn unieke sound, emotionele lyrics en elektronische stem die samenkomen in een psychedelische muzikale trip. Het is een aparte ervaring om zijn muziek te beluisteren want het is iets unieks. Dit nummer heeft een goed tempo en bouwt rustig op, dan komt het refrein en plots hoor je elektronische beats ontploffen; dat houdt het lied interessant en maakt het een zeer aangename luisterervaring. “Brother” van Gwenshana is een aanrader, zeker als je iets verfrissends wilt ontdekken dat je volledig zal meeslepen in een psychedelische trip.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Neumatic Parlo - “Real Insight”

Met een catchy gitaarintro neemt Neumatic Parlo je meteen mee in een dromerige, maar toch opzwepende sfeer. Deze postpunkgroep, opgericht in 2017…
AlbumsRecensies

Black Pumas - Black Pumas (★★★★): Lange warme knuffel

Ze kwamen vorig jaar met een knal van een single relatief uit het niets aan de oppervlakte, de Black Pumas. Relatief moeten…
AlbumsRecensies

All Them Witches - ATW (★★★★) - "De volgende episode in de Nashville-psych-rocksaga."

28 september, de 271e dag van het jaar: de dag waarop in 1924 de eerste vlucht rond de wereld plaatsvond, de dag…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.