Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Gwenshana – “Brother”

Gwenshana

Gwenshana is Mathieu Grillo, een Brusselse songwriter en producer die psychedelische muziek maakt. Hij is al actief sinds 2018 met zijn eerste nummer “Pulse” en is toen onder de radar gebleven. Mathieu haalt zijn inspiratie door diep in zijn eigen gedachten te gaan en die emotie die hij daar bij voelt om te zetten naar muziek. Hij werkt ondertussen al zes jaar aan zijn nieuwste ep en de lockdown heeft hem gemotiveerd om die ep af te werken.

Zijn nieuwste single “Brother” is een mooie combinatie van zijn unieke sound, emotionele lyrics en elektronische stem die samenkomen in een psychedelische muzikale trip. Het is een aparte ervaring om zijn muziek te beluisteren want het is iets unieks. Dit nummer heeft een goed tempo en bouwt rustig op, dan komt het refrein en plots hoor je elektronische beats ontploffen; dat houdt het lied interessant en maakt het een zeer aangename luisterervaring. “Brother” van Gwenshana is een aanrader, zeker als je iets verfrissends wilt ontdekken dat je volledig zal meeslepen in een psychedelische trip.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Koala Disco - "Witches"

‘I’m so sick and tired of your bullshit’ is nogal een statement om een nummer mee te openen. Zwier er een dreunende…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Cavolo Nero - "Mauna Kea"

Wie de woorden ‘Cavolo Nero’ hoort, kan aan twee dingen denken. Enerzijds aan een plantensoort afkomstig uit Toscane, anderzijds aan de psychedelische…
AlbumsRecensies

Penelope Isles - Which Way To Happy (★★★½): Moeizaam opnameproces, stralende muziek

We hebben Wikipedia erop nagegaan, en we kunnen bevestigen dat het eiland Man nog maar een bescheiden aantal muzikale bekendheden heeft voortgebracht….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.