Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single BERWYN – “RUBBER BANDS”

Voor BERWYN haalden we in het verleden al een aantal keer de loftrompet boven en dat is vandaag niet anders. De Brit werd geboren in Trinidad & Tobago, maar verhuisde naar Londen om er een nieuw leven te beginnen. Dat nieuwe begin verliep echter niet helemaal volgens plan en zo kwam BERWYN al snel in een vuil en leeg huurpand terecht. Heel even verzeilde hij zelfs op straat, maar dat is intussen verleden tijd. Met zijn muziek en proza veroverde hij het afgelopen jaar de harten van heel wat muziekliefhebbers en haalde hij in januari een roemrijke tweede plaats in de prestigieuze BBC Sound of 2021-lijst. In ons interview met hem vertelde hij dat hij bezig was aan een nieuw project en dat komt nu steeds dichterbij. TAPE 2 / FOMALHAUT verschijnt op 18 juni en daar krijgen we met “RUBBER BANDS” een nieuwe worp uit.

Voor “RUBBER BANDS” kiest BERWYN voor een iets toegankelijkere sound zonder zijn karaktervolle eigenheid te verliezen. Het refrein is verrassend catchy en toch zit er weer iets in waardoor het niet aanvoelt als een doordeweeks refreintje dat niets om het lijf heeft. De afwisseling van de hoge en diepe stem geeft het nummer kleur en zorgt ervoor dat je gefascineerd blijft luisteren. De lyrics in “RUBBER BANDS” zitten bovendien feilloos in elkaar, vol subtiele poëzie, en geven je als luisteraar een inkijk in het brein van deze muzikale duizendpoot. BERWYN blijft evolueren en verbazen met zijn nieuw werk, waardoor het nog meer uitkijken is naar zijn nieuwe project!

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

2031 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Fred again.. - “ItsNotREEAALLLLLLLL” (feat. Duoteque & Orion Sun) & “BerwynGesaffNeighbours” (feat. BERWYN & Gesaffelstein)

Als het gaat over de populairste artiesten van het moment, is Fred again.. nog altijd een naam die als eerste over de…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single BERWYN - "Bulletproof"

Wie naar de recente worp van Fred again.. geluisterd heeft, zal de naam en de stem van BERWYN ongetwijfeld herkennen. In het…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles BERWYN - "3450" en "Chasing Lights (Demo)"

BERWYN komt van ver, letterlijk en figuurlijk. Opgegroeid is hij in Trinidad en Tobago midden in de Caraïben, maar op jonge leeftijd…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.