Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single BERWYN – “NEIGHBOURS”

Voor BERWYN breken er interessante maanden aan. We volgen de in Trinidad en Tobago geboren artiest al geruime tijd en doorheen die jaren heeft hij zijn pure klank nog iets verder kunnen ontwikkelen. In die evolutie en groei speelde ene Fred again.. ook een uiterst belangrijke rol, want de Britse producer bouwde met BERWYN aan een eigenzinnig universum dat ergens schippert tussen André 3000 en Frank Ocean. Voor de artiest zelf waren de afgelopen maanden en jaren ook een zoektocht naar zijn ware zelve, en in die reis neemt hij ons binnenkort mee op zijn debuutalbum. Maar eerst en vooral krijgen we na meer dan een jaar nog eens een nieuwe single van hem te horen in de vorm van “NEIGHBOURS”.

De aandachtige luisteraar zal “NEIGHBOURS” misschien wel herkennen, want de single vormde de basis voor het onlangs door Fred again.. uitgebrachte “BerwynGesaffNeighbours“. De oorspronkelijke vorm van de song voelt dan toch net iets meer puur en zuigt je nog net iets meer mee in het verhaal. De emoties die BERWYN in zijn nummers weet te steken is en blijft verfrissend, en zorgt ook op “NEIGHBOURS” voor een beklijvende luisterervaring. Dat het wat weg heeft van een onontgonnen demo maakt het des te interessanter, al zal dat er voor sommigen wel voor zorgen dat ze weinig ankerpunten hebben om zich aan vast te houden. We zijn benieuwd hoe dit verhaal kadert binnen het eerste album, maar als losstaand geheel doet “NEIGHBOURS” alvast zijn werk.

Op zaterdag 20 juli staat BERWYN in Le Labo op Dour.

Facebook / Instagram

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

2043 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Fred again.. - “ItsNotREEAALLLLLLLL” (feat. Duoteque & Orion Sun) & “BerwynGesaffNeighbours” (feat. BERWYN & Gesaffelstein)

Als het gaat over de populairste artiesten van het moment, is Fred again.. nog altijd een naam die als eerste over de…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Fred again.. - "stayinit" (feat. Lil Yachty & Overmono)

Je weet dat er iets staat te gebeuren wanneer de naam Fred again.. voorbijkomt. De Britse producer is al een tijdje alomtegenwoordig…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Fred again.. en Stormzy eerste headliners van Pukkelpop 2024!

Bij Pukkelpop zijn ze eindelijk uit hun welverdiende winterslaap gekropen. Echt slapen zat er hoe dan ook niet in voor de organisatie,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.