Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single J. Cole – “i n t e r l u d e”

J. Cole wordt gerekend tot een van de steunpilaren in de huidige hiphopscene. Die status heeft hij te danken aan topalbums als Forest Hills Drive (2014) en KOD (2018). Al sinds dat laatste album teaset Jermaine de langverwachte opvolger die volgende week op 14 mei onder de noemer The Off-Season eindelijk uit zal komen. Vorig jaar lichtte hij al een veelbelovend tipje van de sluier met “The Climb Back” en “Lion King On Ice”. Eerst was hij van plan het album in zijn geheel te droppen, maar toch kon hij het niet laten om ons al eens te laten proeven van zijn volgende meesterwerk. Het resultaat is “i n t e r l u d e”.

“i n t e r l u d e” begint met een pakkende soulsample die we doorheen het volledige nummer horen op de achtergrond in combinatie met een sentimentele beat geproduceerd door T-Minus, Tommy Parker en Cole zelf. J. Cole vliegt er stevig in en rapt over zijn tumultueuze verleden met een melodieuze flow. Op het nummer toont Cole nogmaals de muzikale diversiteit die hij te bieden heeft. Hij weet telkens weer een nieuwe weg in te slaan. Na amper twee minuten zit het grapje erop, maar wij kijken alvast reikhalzend uit naar volgende week. Als Cole zo doorgaat, belooft The Off-Season de inleiding te worden van een hete muzikale zomer.

Facebook / Twitter / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

36 posts

About author
Music & Fashion fan
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Danny Brown - "Winter"

De zatte nonkel van de hiphopwereld is terug. Geen coronaprojectje voor Danny Brown, die zich sinds Uknowwhatimsayin¿ uit 2019 vooral focuste om zijn…
LiveRecensies

WOO HAH X Rolling Loud (Festivaldag 3): Dag van de hiphopgrondleggers

De derde dag WOO HAH! begon al in mineur wanneer iedereen op de app van het festival een berichtje kreeg. De laatste…
AlbumsRecensies

Vince Staples - Ramona Park Broke My Heart (★★½): Herkauwen en risico-avers

Het is bijna zomer en dat kan alleen betekenen dat Vince Staples zich klaarmaakt om zijn beste beentje voor te zetten. De…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.