Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Mr. Autumn – “Watchtower”

© Laura Denis

Vorig jaar bracht MakiMura hun eerste single uit, maar dat weerhield frontman Pieter D’Haeseleer er niet van om nog eens een solosingle uit te brengen. Als Mr. Autumn bracht hij vorig jaar “Pink Moon Scottish” uit en zo leerden we hem kennen als gitarist. Op dat instrumentale nummer werd Pieter vergezeld door nog twee muzikanten en deze keer haalt de half Chileense zanger ook zijn zachte stem boven. Zijn tweede single voelt aan als de herfst en is perfect voor met een kop warme thee.

Aan het begin van “Watchtower” krijgen we lage zang en een akoestische gitaar te horen. Langzaamaan komen er meer laagjes bij zoals een dartelende piano en er ontstaat ook meerstemmige zang. Pieter zingt over iemand die in zijn gedachten blijft rondspoken en de pijn die dat met zich meebrengt. Een herkenbaar onderwerp wordt op een eerlijke en pure manier gebracht, waardoor we niet anders kunnen dan spreken over een geslaagd nummer.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

661 posts

About author
Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.
Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.