Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Mr. Autumn – “Red Kite”

© Laura Denis

Als je van Gent bent en houdt van gezellige café-optredentjes, dan ken je Mr. Autumn misschien al. Voor wie hem nog niet kent stellen we hem even kort voor. Pieter D’Haeseleer maakt niet alleen deel uit van progrockband MakiMura, maar heeft ook een veel rustiger soloproject: Mr. Autumn. Hij bracht eerder dit jaar al het mooie “Watchtower” uit en om na de release van dat nummer even aan de drukte te ontsnappen, trok de muzikant zich terug in de natuur. Daar liet hij zich inspireren voor zijn nieuwe single. 

“Red Kite” gaat over een roofvogel (een rode wouw) die Pieter in een mysterieus bos zag en de band die hij opbouwde met dat bos. Het liedje voelt dan ook echt aan als een stukje natuur en is zalig om bij tot rust te komen. De zachte stem van de zanger en de magische backingvocals (door Marie De Graeve) voelen hemels aan en wanneer de mondharmonica van Matis Cooreman erbij komt, dromen we helemaal weg. Na het beluisteren van “Red Kite” krijgen we niet meteen zin om vogels te gaan spotten, maar een fijne natuurwandeling is nu wel aanlokkelijk.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

860 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Mr. Autumn - "Watchtower"

Vorig jaar bracht MakiMura hun eerste single uit, maar dat weerhield frontman Pieter D’Haeseleer er niet van om nog eens een solosingle…
Filmpje van de week

Filmpje van de week 10 - 16 juli 2017

We zijn al aan de helft van de maand juli. De Gentse feesten zijn eindelijk begonnen en het Dour festival loopt bijna…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.