Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle MakiMura – “Get Out”

Wie in het Gentse woont, heeft misschien al eens gehoord van MakiMura. De band speelde er al in verschillende cafés en traden al op tijdens de Gentse Feesten. De groep omschrijft zijn muziek als een mix van progressieve rock met folkrock en shoegaze. De sound van de groep laat zich kenmerken door onder meer gitaarsolo’s, emotionele teksten en dromerige zang. Recentelijk zette de frontman Caene een stapje achteruit en zo werd gitarist Pieter ook nog eens leadzanger.

Wat MakiMura belooft, krijgen we ook te horen. Diepe, dromerige zang wordt afgewisseld met gitaarsolo’s en meerdere soorten rock worden met elkaar gemixt. De band heeft een eigen sound die eveneens vertrouwd aanvoelt en ondanks dat ze een klassieke songstructuur volgen, komen ze toch zo nu en dan verrassend uit de hoek. De gitaarsolo doet verlangen naar een degelijk rockoptreden, dus hopelijk kunnen we MakiMura binnenkort aan het werk zien.

Facebook 

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

661 posts

About author
Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Oscar Lang - “Get Out”

Het regende de afgelopen maanden nieuwe muziek van Oscar Lang. De jonge Brit is dan ook hard aan het werken aan zijn…
Filmpje van de week

Filmpje van de week 29 februari – 6 maart

Het komt iedere week weer neer op een uitdaging, maar dat schrikt ons niet af. Flink wat filmpjes, vooral mooie, maar ook…

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.