Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Sore Losers – “Yeah Yeah Yeah”

© CPU – Joost Van Hoey

Limburg, dat is Bokrijk, Haspengouw en The Sore Losers. Met binnenlandse hits als “Got It Bad“, “Tripper” en “Emily” lieten Jan Straetemans, Cedric Maes en co de festivalweides van Werchter en Kiewit al uit hun hand eten, om in 2018 met Gracias Señor een voorlopig laatste wapenfeit op de mensheid los te laten. In alle stilte verdwenen de losers uit de schijnwerpers, om nu door de grote poort terug te keren. Met “Yeah Yeah Yeah” citeren ze niet alleen menig rock-‘n-roll-liefhebber en Willy-luisteraar, maar het nummer blijkt ook het eerste voorsmaakje te zijn van een splinternieuwe plaat. Die stellen de Limburgers trouwens op vrijdag 30 april deels voor met een speciale concertfilm op hun Facebook-pagina.

Op hun nieuwste single vliegen The Sore Losers er meteen stevig in. Een vettige gitaarlijn begeleidt Jan, die van New York naar Amsterdam reist om dan het nummer helemaal te laten ontploffen. Doordat de titel in de refreinen een aantal keer wordt gescandeerd, is het ook zeer waarschijnlijk dat dit nummer live zal uitgroeien tot een anthem. Ondertussen zet de frontman zijn wereldreis verder door Berlijn en Parijs, terwijl de gitaren zich opmaken voor een volgende explosie. Dat Cedric Maes een ijzersterke gitarist is, onderstreept hij tegen het einde van het nummer nog maar eens (met een wel heel dikke stift), waarna “Yeah Yeah Yeah” met een stevige knal eindigt. Het nieuwste exemplaar van The Sore Losers haalt de kaap van de drie minuten nog niet eens, maar weet ons wel van onze sokken te blazen. Een fijne comeback die smaakt naar meer.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1115 posts

About author
't is oke.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
2021FeaturesInstagramUitgelicht

De 30 beste Belgische singles van 2021

Twee weken geleden schotelden we jullie de twintig beste Belgische albums van het afgelopen jaar voor, maar er werd veel meer moois…
AlbumsFeatured albumsRecensies

The Sore Losers - Ultra Elektric (★★★½): Vlam in de pan

Er zijn weinig Belgische bands die in hetzelfde hokje te plaatsen vallen als The Sore Losers, laat staan dat ze de tand…
FeaturesInterviewsUitgelicht

Interview The Sore Losers: 'Ik zou de albumcover op mijn rug willen tatoeëren'

Limburg mag tegenwoordig dan wel bekend staan om de vele jonge rappers, er komt aanstaande vrijdag ook een album uit van vier…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.