Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Sore Losers – “Yeah Yeah Yeah”

© CPU – Joost Van Hoey

Limburg, dat is Bokrijk, Haspengouw en The Sore Losers. Met binnenlandse hits als “Got It Bad“, “Tripper” en “Emily” lieten Jan Straetemans, Cedric Maes en co de festivalweides van Werchter en Kiewit al uit hun hand eten, om in 2018 met Gracias Señor een voorlopig laatste wapenfeit op de mensheid los te laten. In alle stilte verdwenen de losers uit de schijnwerpers, om nu door de grote poort terug te keren. Met “Yeah Yeah Yeah” citeren ze niet alleen menig rock-‘n-roll-liefhebber en Willy-luisteraar, maar het nummer blijkt ook het eerste voorsmaakje te zijn van een splinternieuwe plaat. Die stellen de Limburgers trouwens op vrijdag 30 april deels voor met een speciale concertfilm op hun Facebook-pagina.

Op hun nieuwste single vliegen The Sore Losers er meteen stevig in. Een vettige gitaarlijn begeleidt Jan, die van New York naar Amsterdam reist om dan het nummer helemaal te laten ontploffen. Doordat de titel in de refreinen een aantal keer wordt gescandeerd, is het ook zeer waarschijnlijk dat dit nummer live zal uitgroeien tot een anthem. Ondertussen zet de frontman zijn wereldreis verder door Berlijn en Parijs, terwijl de gitaren zich opmaken voor een volgende explosie. Dat Cedric Maes een ijzersterke gitarist is, onderstreept hij tegen het einde van het nummer nog maar eens (met een wel heel dikke stift), waarna “Yeah Yeah Yeah” met een stevige knal eindigt. Het nieuwste exemplaar van The Sore Losers haalt de kaap van de drie minuten nog niet eens, maar weet ons wel van onze sokken te blazen. Een fijne comeback die smaakt naar meer.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

777 posts

About author
't is oke.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
LiveRecensies

Play Festival @ Muziekodroom: 'Making Scene'

Vanaf september is er een nieuw tijdperk voor de Muziekodroom te Hasselt van start gegaan en dit hebben ze met een zoete…
LiveRecensies

Rock Herk 2019 (Festivaldag 1): Een dag in stijgende lijn

De 37e editie van Rock Herk was al weken op voorhand hopeloos uitverkocht en met een topaffiche met onder andere dEUS, Novastar…
LiveRecensies

Retie Rockt! 2019 - Rock 'n roll in de puurste zin van de betekenis

Retie Rockt! serveert zaterdag 15 juni een straffe portie rock ‘ roll, met uitzondering van één band. Alhoewel. Veel scheurende gitaren, maar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.