Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single NoMBe – “Boys Don’t Cry”

‘Booooys doooon’t cry’ zong Robert Smith in 1993 en bijna twintig jaar later doen jongens dat nog steeds niet zo blijkt, want NoMBe bracht deze week een lied uit met dezelfde titel als de hit van The Cure. Noah McBeth werd deze week dertig (en is zo naar eigen zeggen langzaamaan een oude man aan het worden) en brengt volgende week zijn tweede langspeler uit. Chromatopia zal zo They Might’ve Even Loved Me uit 2018 opvolgen. Dat album was een ode aan alle vrouwen in het leven van NoMBe en deze keer laat hij het wat meer om zichzelf en zijn gevoelens en gedachten draaien.

In deze mannenwereld huilen mannen niet. Als ze gekwetst worden, laten ze dat na vijf minuten achter zich en houden ze hun gevoelens zeker en vast voor zichzelf. Daarover gaat “Boys Don’t Cry” van NoMBe. De tekst gaat gepaard met een leuke beat en zo ontstaat er al gauw een fijne popsong. De leuke productie maakt het repetitieve refrein wat toffer en op het einde wordt er nog wat zomer en zonneschijn in je gezicht gesmeten, waardoor we de voorspelbaarheid van het deuntje wat door de vingers kunnen zien. “Boys Don’t Cry” is een aardig popliedje, maar het gelijknamige nummer van The Cure is wel beter.

NoMBe’s tweede plaat Chromatopia verschijnt op 8 mei.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1211 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Joseph Lawrence - "Boys Don't Cry"

Piano en een krachtige stem, het is een combinatie die altijd zal blijven werken en de nieuwe single van Joseph Lawrence is…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single NoMBe - "Weirdo"

Toen Noah McBeth zijn thuisland Duitsland verliet om in de VS zijn droom om muzikant te worden na te jagen, werd hij…
Nieuwe singles

De vijf van "Den Beir" - 125

De zomer is aantocht, maar dat betekent niet dat er minder muziek wordt gemaakt. Voor de 125ste keer hebben we voor jou…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.