Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Joseph Lawrence – “Boys Don’t Cry”

Piano en een krachtige stem, het is een combinatie die altijd zal blijven werken en de nieuwe single van Joseph Lawrence is er een voorbeeld van. De door jazz geïnspireerde Brit laat al eens graag zijn emoties op een ruwe manier zien en dat kan binnenkomen. Lawrence komt met een unieke mix van uiteenlopende genres naar buiten en weet op die manier een groovy, warme sound te doen ontstaan waarbij zijn stem in een soort van heilig licht naar voor komt. Het afgelopen jaar bracht de singer-songwriter zijn eerste album uit en eerder wist hij al wat succes te boeken met single “Hourglass“.

Zoals we reeds zeiden krijgen we op het nieuwe “Boys Don’t Cry” niet veel meer dan piano en zang te horen. Aangevuld met wat strijkers en backings weet Joseph Lawrence een indruk van jewelste te maken. Muzikaal gaat het nooit over de top, maar emotioneel is het des te meer. ‘Cry your eyes out’ wordt er op een gevoelige, haast pijnlijke, doch krachtige manier herhaald en we zouden er inderdaad bijna van beginnen huilen. Less is more, veel meer in het geval van “Boys Don’t Cry”.

Facebook / Instagram

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

1199 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Joseph Lawrence - "Empty House"

Het weer wordt guurder en het is langer donker dan licht; het zijn met andere woorden de ideale omstandigheden voor de Londense…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single NoMBe - "Boys Don't Cry"

‘Booooys doooon’t cry’ zong Robert Smith in 1993 en bijna twintig jaar later doen jongens dat nog steeds niet zo blijkt, want…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.