Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Hayley Kiyoko – “she”

Miley Cyrus, Demi Lovato of Selena Gomez behoren tot de grootste tieneridolen van het moment, maar begonnen ooit bij Disney. Hetzelfde geldt voor Hayley Kiyoko, die eveneens succesvolle zangeres is en miljoenen streams weet te verzamelen. Haar eerste Belgische show was dan ook binnen enkele minuten volledig uitverkocht en haar debuutalbum Expectations ging vlot over de toonbank.

Het is tijd voor een nieuw hoofdstuk, maar op een heel album stort Kiyoko zich nog niet. Zo bracht Kiyoko vorig jaar vier singles uit, die ze nu samen met de nieuwe single “she” op de ep I’m Too Sensitive For This Shit samenbrengt. Kiyoko, die zich al vroeg geout heeft als lesbisch, zingt in “she” over een meisje waarop ze verliefd is, maar dat een groot mysterie blijft. Muzikaal vinden we het eveneens een mysterie, want spannende elementen of interessante hooks bevat de single niet. Hayley blijft veel te braaf en weet zo met moeite te boeien. Ze kan beter.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1763 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Hayley Kiyoko - "deep in the woods"

Pridemaand afsluiten doen we met een single van niemand minder dan Hayley Kiyoko, die op het internet liefkozend “lesbian Jesus” genoemd wordt….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Hayley Kiyoko - "Found My Friends"

Gay icon Hayley Kiyoko verwent haar fans met een nieuwe single. “Found My Friends” is haar eerste release van dit jaar, en…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single MAX & Hayley Kiyoko - "Missed Calls"

De Amerikaanse popster MAX is op weg om een grote naam te worden, althans daar zijn grote media-outlets als GQ of Bilboard…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.