Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single MILLKMAN – “Camera”

Brusselaar Sarkis Melikian brengt onder zijn alias MILLKMAN zijn tweede nummer uit. Na een strak opwarmertje onder de vorm van debuutsingle “Wherever I Go” komt de twintigjarige rapper nu met “Camera”. Vergezeld van een vintage en kleurrijk ogende videoclip – die bij momenten veel weg heeft van de YouTubeshows van COLORS – maakt MILLKMAN zijn intrede op de Belgische rapscene. Melikian heeft een heldere en melodieuze rapstijl met een aandoenlijk Brussels accent en werd al opgepikt door Red Bull Elektropedia Belgium.

In vergelijking met zijn eerste, energieke single pakt MILLKMAN het op “Camera” veel rustiger aan. Met een mellow beat, enkele rake teksten, maar vooral een intiemere sfeer zoekt de Brusselaar naar een stijl die hem het beste past. Het nieuwe nummer is dan ook een pak minder agressief, en getuigt van een zekere maturiteit die de rapper in zijn jonge carrière al heeft opgedaan. De weg naar de top is echter nog lang. Het is niet eerlijk de twintigjarige rapper te vergelijken met ervaren rotten zoals Woodie Smalls of DVTCH NORRIS, maar als hij ooit dat niveau wil halen, zal zijn stem het grootste werkpunt worden. Die klinkt op “Camera” bij momenten te hees, en mist soms wat klankkleur.

MILLKMAN is met “Camera” gestaag op weg naar die top, maar de artiest heeft nog werk voor de boeg. Ongetwijfeld horen we in de toekomst meer van deze jonge Brusselaar.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Martioanen - "Moeder Bleit"

Diep verscholen in West-Vlaanderen timmert hiphopcollectief Phatmark dik tien jaar aan de weg om lokale hiphopscenes met elkaar te verenigen. Je kent ze…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single MILLKMAN - "Walk On Sand"

Het gaat steil bergop voor MILLKMAN. De jonge Brusselse rapper is met “Walk On Sand” al aan zijn derde single toe, na…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Frenetik - "Odin"

2020 was het jaar waarin Brusselaar Frenetik zijn status van ruwe diamant inruilde voor die van volwaardige hiphopartiest. De energieke rapper bracht…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.