Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ryan Adams – “Do Not Disturb”

De Amerikaanse muzikant en dichter Ryan Adams heeft met Do Not Disturb een nieuw liedje uitgebracht. Ryan Adams draait al een tijdje mee in het genre van de zachtere rock en wordt vaak geprezen als een van de meest getalenteerde singer-songwriters van de aardbol. De laatste jaren ontketende hij veel commotie sinds hij in 2019 beschuldigd werd van ongewenste seksuele intimiteiten met verschillende vrouwen, waaronder zangeressen Phoebe Bridgers, Jenny Lewis, Natalie Prass en de Australische singer-songwriter Emma Swift. En alsof de (imago)schade nog niet groot genoeg was, mondde een twittergesprek met een veertienjarig meisje uit tot seksuele toespelingen vanuit Adams’ kant. Hij bood zijn excuses aan en bracht vorig jaar zijn eerste plaat na de feiten uit, getiteld Wednesdays.

Op zijn nieuwe single “Do Not Disturb” doet Ryan Adams onverstoorbaar waar in hij uitblinkt, namelijk met zijn zachte stem een zeer ingetogen nummer brengen. Een beetje té ingetogen, want het verveelt nogal rap en, niet onbelangrijk, er ontbreekt een verrassingselement, waardoor het liedje ons niet kan meeslepen. “Do Not Disturb” blijft de hele tijd in hetzelfde stramien steken, wat niet veel goeds belooft voor zijn nieuwe album. Het liedje is de eerste single van de plaat Big Colors. Het is nog afwachten wanneer het album uitkomt, de releasedatum is nog niet bekendgemaakt.

Website / Facebook / Twitter / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Feeder - “Wall of Silence”

De Welshe band Feeder hoeven we niet meer voor te stellen. Hun meest succesvolle periode kende de band tussen 2001 en 2008….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Miles Kane - “See Ya When I See Ya”

Tien jaar na Miles’ solodebuutalbum is z’n vierde plaat aan het popelen om de wereld in te trekken. Britse rocker Miles Kane…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Wanthanee - Wanthanee (★★★½): Zoete melodieën om bij weg te dromen

In 2016 lanceerde De Nieuwe Lichting van Studio Brussel de succescarrière van het reeds gekende Equal Idiots, maar ook Wanthanee Wadngam behoorde…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.