Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ryan Adams – “Do Not Disturb”

De Amerikaanse muzikant en dichter Ryan Adams heeft met Do Not Disturb een nieuw liedje uitgebracht. Ryan Adams draait al een tijdje mee in het genre van de zachtere rock en wordt vaak geprezen als een van de meest getalenteerde singer-songwriters van de aardbol. De laatste jaren ontketende hij veel commotie sinds hij in 2019 beschuldigd werd van ongewenste seksuele intimiteiten met verschillende vrouwen, waaronder zangeressen Phoebe Bridgers, Jenny Lewis, Natalie Prass en de Australische singer-songwriter Emma Swift. En alsof de (imago)schade nog niet groot genoeg was, mondde een twittergesprek met een veertienjarig meisje uit tot seksuele toespelingen vanuit Adams’ kant. Hij bood zijn excuses aan en bracht vorig jaar zijn eerste plaat na de feiten uit, getiteld Wednesdays.

Op zijn nieuwe single “Do Not Disturb” doet Ryan Adams onverstoorbaar waar in hij uitblinkt, namelijk met zijn zachte stem een zeer ingetogen nummer brengen. Een beetje té ingetogen, want het verveelt nogal rap en, niet onbelangrijk, er ontbreekt een verrassingselement, waardoor het liedje ons niet kan meeslepen. “Do Not Disturb” blijft de hele tijd in hetzelfde stramien steken, wat niet veel goeds belooft voor zijn nieuwe album. Het liedje is de eerste single van de plaat Big Colors. Het is nog afwachten wanneer het album uitkomt, de releasedatum is nog niet bekendgemaakt.

Website / Facebook / Twitter / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Nick Mulvey - "A Prayer of My Own"

Op zijn nieuwste album New Mythology is het nog even wachten, maar Nick Mulvey loste hiervan wel reeds zijn tweede single. Voor…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Amazons - "Bloodrush"

De rockers van The Amazons storten zich weer volop in de muziek dit jaar. Ze vergezelden om te beginnen Royal Blood op…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Red Hot Chili Peppers - "Not The One"

Red Hot Chili Peppers heeft de laatste jaren wat meer tijd nodig om met nieuw materiaal op de proppen te komen, maar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.