Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single BILK – “Bad News”

Goed nieuws (geen slecht dus)! Na enkele maanden afwezigheid zijn de brutale Britten van BILK eindelijk terug met nieuwe muziek. Bovendien kondigde het trio uit Essex ook aan dat er in de loop van augustus een opvolger zou moeten komen voor Chipped Out, de ep uit 2019, waarvan deze “Bad News” de eerste single is. Hun sound is (gelukkig maar) amper veranderd sinds ze vorig jaar met onder andere het geweldige “I Got Knocked out the Same Night England Did het laatst van zich lieten horen.

Gitaren rammen, pinten drinken en van de hete zon genieten; meer moet dat niet zijn. Althans, dat lijkt toch de dagdagelijkse filosofie van deze kerels te zijn. “Bad News” heeft net zoals het leeuwendeel van BILK’s songs een gevaarlijk hoog energiegehalte en is van kop tot teen ondergedompeld in een bad vol zonneschijn. De gitaren klinken heerlijk fris en gezellig, terwijl het tempo van de song hoog genoeg ligt om de dansbenen van onder de terrastafel te halen. Naar goede gewoonte is ook het refrein catchy genoeg om een meezinger van jewelste te worden op de festivalweides en mag er dus gesproken worden van alweer een geslaagde single. Dat deze jongens goed bezig zijn, is stilaan wel duidelijk.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single BILK - "Billy Big Bollocks"

Het Britse BILK maakt al enkele jaren furore met hun unieke mix van punk, indie en rap. De rebelse houding van dit…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single BILK - "Love Is No Easy Game"

Een tijd terug pikten we het Britse BILK met hun single “Bad News” op, vandaag droppen de heren de opvolger voor deze…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single BILK - "I Got Knocked Out the Same Night England Did"

We hebben BILK al een tijdje op onze radar. Het drietal uit Essex begeesterde ons twee jaar geleden al met “Next Weekend”…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.