Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Cassia – “Right There”

© Edgar Fischnaller

De carrière van het Britse Cassia lijkt nu eindelijk definitief van de grond te geraken. Het drietal heeft met Powerlines – EP intussen al een waardige opvolger voor hun debuutplaat afgeleverd, maar daar lijken de jongens nog geen genoegen mee te nemen. Nu ze verhuisd zijn naar Berlijn, hebben ze het heft der productie ook nog in eigen handen genomen, waardoor ze schijnbaar enkel en alleen nog maar bezig zijn met het polijsten van hun sound. Tegenwoordig is Cassia alweer bezig met een nieuwe ep, Magnifier, waarvan we al een eerste single te horen kregen. Die wordt nu vergezeld door het plezante “Right There”.

Het nieuwste exemplaar van Cassia startte eigenlijk als een rustige pianoballade, maar groeide uit tot een leuke indierocksong. Het nummer wordt gedragen door een catchy baslijn en zomerse melodieuze gezangen. “Right There” werd zo’n single waarop niets moet en alles mag; heel chill kabbelt de track voort, met als enige optie: meezingen. De Britten bevestigen hun groeiende status en hebben met dit nummer opnieuw een verpersoonlijking van hun sound in elkaar gestoken. Rustig genieten van fijne gitaren en een zomerse baslijn, wat wil je nog meer?

Magnifier verschijnt later dit jaar.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

1011 posts

About author
't is oke.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Cassia - "Vitamins"

Stilzitten lijkt niet in het woordenboek van Cassia te staan. Het Britse drietal bracht eerder dit jaar al een nieuwe ep op…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Cassia - "Gotta Get through Til Monday"

In 2019 bracht het Britse indietrio Cassia hun debuutplaat Replica uit. Waar de sound en productie van dit album zeker niet slecht…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Cassia - "Powerlines"

Eigenlijk hadden we verwacht dat 2020 het jaar van Cassia werd, en dat de band dus bijgevolg al een beetje verder zou…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.